Učenice Glazbene škole Ljubuški briljirale u Bijeljini

ljubuski.info

Na međunarodnom pijanističkom natjecanju "Slobomir International Music Competition" koje se od 16. do 19. svibnja održavalo u Bijeljini mladi ljubuški klaviristi ostvarili su 100%-tni učinak.

Svih pet učenica Glazbene škole Ljubuški osvojile su prvu nagradu.

Čestitamo učenicama Luciji Vujica, Klari Rupčić, Viti Grgić, Luciji Bošnjak i Pavli Spajić i njihovim profesorima Maji Stojanović i Josipu Bošnjaku.

HHvaljen Isus i Marija!

Drage glazbene pobjednice:

Lucijo Vujica, Klaro Rupčić, Vite Grgić, Lucijo Bošnjak i Pavlo Spajić i profesori Majo Stojanović i Josipe Bošnjak, čestitam Vam na što ste pobijedili na međunarodnom pijanističkom natjecanju.

Za kratko vrijeme vi ste naučile da je glazba jezik koji svi razumiju. Taj jezik ste, uz pomoć svojih profesora, naučile, što su potvrdili stručnjaci na međunarodnom pijanističkom natjecanju "Slobomir International Music Competition".

Čestitam vam i potičem na trajno učenje!

Vi ste ostvarujući 100%-tni učinak, poput brojnih hercegovačkih velikana, potvrdili ocjenu poznatog fra Didaka Buntića, koji je prije 110 godina napisao da je Hercegovina najljepša zemlja i da su Hercegovci najsposobniji ljudi.

Vi i vaši sljedbenici će, bez ikakve sumnje, umnažajući primljene talente, biti ponos i putokaz suvremenicima kako se, usprkos umišljenim "bogatašima", usjeva u životu.

Drage mlade pijanistice, vi ste sa svojim uspjehom posvjedočile da postoji jedna nevidljiva, duhovna, evanđeoska veličina, koja nadvisuje sve posve naravne i ovozemske veličine i odlike.

Uime 56 članova Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i 1449 članova Hrvatskog kulturnog društva Napredak sa sjedištem u Mostaru, koji, usprkos stvarnim protivnicima, godinama utiremo stope razvoju nadarene mladeži i širenju hrvatske kulture, čestitam na jedinstvenim uspjesima – fra Andrija Nikić, predsjednik.

Glazbena škola Ljubuški

Glas naroda

Čestitke i profesorima i učenicima!
Pozitivna stvar u općem sivilu. Ipak imamo adute za pozitivan pomak.

Bijeljina Grad velikog zločina u Ratu Dijeco to vam nije nitko rekao.

Bravo za sve

Svaka čast!

Da li je to natjecanje bilo Slobomir Milošević? Nešto se pisalo o ukidanju glazbene škole, sad su ovo neki novi argumenti da ipak škola ostane. Valja za profesore, imaju posao, ali i za mlade glazbenike. Pretpostavljam da preko deset učenikau BiH svira klavir.

Sasma dovoljno, zato ih barem 5 stoja pici po Fenderu.

Vidi se kada netko nešto radi sa ljubavlju. Čestitke od srca učenicima. Nastavnici,svaka čast,ne dajte se sivilu.

[ * neprimjereno * ]ski komentar.

Čestitke ovim divnim ljudima...

Bravo prof. Bošnjak, bravo djeco.!

Učenice Glazbene škole Ljubuški briljirale u Bijeljini
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari