Održana svečanost povodom proglašenja Ljubuškog gradom

ljubuski.info

Povodom proglašenja Ljubuškog gradom jučer je u hotelu Bigeste održana prigodna svečanost.

Nazočnim predstavnicima javnog, političkog, kulturnog, vjerskog i gospodarskog života općine Ljubuški, te ostalim nazočnim građanima kratko su se obratili predsjednik Gradskog vijeća Ljubuški Tihomir Kvesić i gradonačelnik Neveno Barbarić.

Kvesić je u svom obraćanju upoznao nazočne s procedurom koju je, na inicijativu načelnika Barbarića, pokrenulo Općinsko vijeće Ljubuški za dobivanje statusa Grada Ljubuški. Zahvalio se svima koji su na bilo koji način doprinijeli da Ljubuški postane grad.

Gradonačelnik Barbarić je govorio o povijesnoj i kulturnoj baštini Ljubuškog na temelju koje je Ljubuški dobio status grada. Podsjetio je na povijest Ljubuškog i njegov povijesni značaj. Naglasio je kako će proglašenje Ljubuškog gradom doprinijeti njegovom društvenom statusu, te gospodarskom i političkom utjecaju. Zahvalio se svima koji su pomogli u izradi Elaborata o kulturno-povijesnoj baštini općine Ljubuški, te svima koji su pomogli i doprinijeli da Ljubuški postane grad.

Nakon toga je tajnik Vijeća ministara BiH Robert Vidović uručio gradonačelniku Barbariću povijesnu kartu Kotara Ljubuškog iz 1893.godine.

Program su svojim glazbenim nastupom obogatili Ivan Sušac i Goran Arar, a program je vodila Bjanka Medić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

sa kotara spast na grad status i to pomoću kulturne baštine sa humca je za svaku osudu a ne da se sa tim vlast hvali
no po onoj narodnoj čega se pametan stidi tim se budale hvale

okupilo se mnoštvo svijeta hahahahahha vidimo samo bivše iz kpj-a koji su sada u hdz-u

sve uhljebi...vise od pola ih je ovde sto moraju bit.......inace otkaz

pusti grad da bude grad, a seljaci seljaci

Tuga

Grad čine ljudi,a ovdje vidim samo par ozbiljnih faca koje su morale nazočiti.Kakva svečanost u gradu bez ljudi...očigledno odgovara ovoj ekipi da je tako.

Zar nema više uhljeba

Dijaspora je trenutno najveca snaga i ovog puta na izborima ovi sa slike gube i lete direkt u Zenicu .

prošli put je paponja dobio izbore sa ponovo će mo porazit HDZ do nogu i svi put zenice da narod odahne i vrati se iz progonstva

Koja dijaspora to su šaka jada koji nek vode politiku svojih novih mjesta ovdje samo se mogu pitati koji ovdje žive a ovi eno im švabovi i englezi pa nek kod njih osvoje izbore ovdje su aulenderi i jugovići kako kažu švabovi jel tak il nije tak izbjeglico

Jad do jada,naroda nigdje,nek vas je sram

[ * neprimjereno * ] jadni tamo su
uhljebi
lažni branitelji lažni invalidi
dezerteri
ševinovci
lažnjaci na radu
ukratko propalice HDZa koji su oćerali muslimane pa hrvate u evropu diktaturom

O majko mila oklen ovog Lupca, prvo nešto hdz 90 pa sad hdz, da je titina partija i tamo bi bija, ovaki likovi ruše države...

Ne mogu vjerovati koliko negative i zlobe u komentarima. Nigdje, ama baš nigdje, nisam vidio ovoliko zlobe i negativne energije kao na ovome portalu. Ljudi koji češće čitaju ovaj portal i ne daj Bože komentare mogu samo oboliti od ovolike negativnosti.

Nemoj ti citati i problem rijesen...

gospon tebi je samo istina
što napiše novinarka meduška
zato ljubuški portal otvorite
i čitajte meguškine bajke
jel tak il ne tak marijola meduška

Lubac je produkt Zorana Tomića,on mu je tetak.ništa bez šablona i ešalona,Otac mu je komunista i Yugosloven,Lubac se još traži.Mislim da je Agnostik.Hrvato-Srbin po nacionalnosti.

tko je lubac, ovaj lijepi s kosiricam?i

šta si se borasa doveza oni su skojevci treći čuva ševine diplome u sarajevu a i njegova diploma se ševila

Čestitke ekipi koja je zaslužna za dobivanje statusa grada trenutno sam u inozemstvu ne na radu onima koji misle da je i ovamo bolje skoro isto rano ustajanje rad do kasno nema fuša rad i piđama u centru gradova prazno izuzev vikendom nigdje se ne živi bolje nego u Hercegovini a što se vladajućih iz HDZ a tiče pa netko mora i vladati sami smo ih birali ovima što stalno pišu nešto protiv Nevenka Tihe i ostalih neka pokušaju na izborima i dabogda dobili iste samo da vide u koji su se drek uvalili još jednom ćestitke

Čestitke našem Gradu,evo i ja sam u inozemstvu,ustajem u 5i20.radim od 06-14,dođem kući u 14i35 i neznam što ću od dosade,ovde se kasno sunoća oko 22sata.odem nekad od dosade na plivanje,nekad sa djecom u zoološki vrt,nekad u kino,pa nekad odemo voziti bicikla itd.Evo dođe subota da se čovjek odmori,naime svka subota je ovdje neradna,pa se skupimo malko zapartijamo itd itd.pozz našeme voljenom Gradu ma kakav god bio.

Vidi Muse musolinija, ćale ima lažnu HR mirovinu, pitanje je dana kad će dobit plavu kuvertu iz Splita. Kradeze i kriminal jedno te isto.

Bravo..cestitke grade moj najljepsi

idemo svi nazad barbarić nudi posa u gradu ljubuškome samo se upišemo u kradeze

Dali je ovaj sa Nevenom onaj što su ga gonjali zbog pušenja.Otac radio u Nevesinju kao Šumar Veterinar.Ja tuge.Dali je to zlatna mladeš Ivičeva i Nevenova ?Hahahahhahah

Da to je kradeze zlatna napušena mladež

Pitaju se seljaci otkuda u gradu volovi

Ponestalo janjaca.

Vidi Roberta Vidovica kako se isprsijo veliki hrvat čašicu imovinu rasproda sramota

Održana svečanost povodom proglašenja Ljubuškog gradom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari