OSA BiH nabavlja sustav za praćenje telekomunikacija

ljubuski.info

Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA) Bosne i Hercegovine provodi nabavku sustava za praćenje telekomunikacija, piše u Informaciji o realizaciji višegodišnjih projekata u institucijama BiH, a koju je Parlamentarnoj skupštini BiH dostavilo Ministarstvo finansija i trezora BiH.

Kako je navedeno, u toku je realizacija projekata "Obnova voznog parka" i "Nabavka posebne opreme", a raspoloživa sredstva za ove projekte na dan 1. listopada 2018. godine iznosila su dva milijuna KM.

Iz Ministarstva financija i trezora BiH navode kako nabavka posebne opreme nije realizirana u skladu s planiranom dinamikom zbog posebnosti ispitivanja tržišta, što podrazumijeva pronalaženje posebne opreme koja može zadovoljiti tražene zahtjeve, pored toga odabir mogućih rješenja dugo traje jer je oprema vrlo složena i skupa, također proces nabavke dugo traje s obzirom na to da se oprema nabavlja iz inozemstva te zbog ograničenog iznosa financijskih sredstava.

U tijeku je provedba nabavke sustava monitoring telekomunikacija te će se najveći dio sredstava za nabavku posebne opreme utrošiti u ovoj godini, piše u Informaciji Ministarstva financija BiH koja je upućena Parlamentarnoj skupštini BiH 1. ožujka 2019. godine.

Glas naroda

pratit će konkurenciju po nalogu političara

ima para za prisluškivanje naravno udba radi u oba naroda a nema za
branitelje/borce zaboravljene
nema para za poljoprivredu
no treba tehnika za ućutkat narod ućvrstit diktaturu

Odavno oni to imaju

bolan kako nem?' za Ovcu je bilo nemoj zahebavat

svi koji ne vire čoviću iz [ * neprimjereno * ] i koje čović ne može ućerat u HDZ čović sabor su ovce
no ratovat protiv srba da te vodi čovik koji se ćirilicom potpisiva je velika glupost i licemjerje
ovca uvjek ima kartu za njemačku i ne živi od HDZa i općine niti če tamo dicu zapošljavat a o kome vi ovisite
da nema bankomata narodnih para poskapali bi svi općinski foteljaši ta ne žive od ćaćevine ona je u ledini nego od PRORAČUNA no ne zadugo

OSA BiH nabavlja sustav za praćenje telekomunikacija
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari