Širokobriježanin priveden zbog oružane pljačke

ljubuski.info

MUP ZHŽ objavio je kako je privedena jedna osoba iz Širokog Brijega zbog sumnje da se može dovesti u vezu s oružanom pljačkom benzinske crpke u mjestu Bijača.

Dana 12. svibnja .2019. godine oko 23,55 sati PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u tijeku izvršenje kaznenog dijela "Razbojništva" iz čl 289. KZ F BiH na benzinskoj crpki Holdina BS Kravica u mjestu Bijača, općina Ljubuški. U izvršenju ovog kaznenog djela sudjelovale su četiri maskirane osobe uz upotrebu vatrenog oružja koji su koristili osobno vozilo marke "Audi" tip A6, BiH registarskih oznaka.

Po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PU Ljubuški, a policijski službenici Uprave policije blokirali su prometnice na području ZHŽ. O ovom događaju izvješten je MUP HNŽ Mostar čiji su policijski službenici uočili predmetno vozili na području općine Čitluk koje se kretalo prometnicom prema Mostaru. Vozilo marke "Audi" tip A6 koje su najvjerojatnije koristili počinitelji ovog KD pronađeno je zapaljeno na lokalitetu Kozica u mjestu Miljkovići, Mostar, a u neposrednoj blizini uočeno je vozilo VW Golf tip 5, iz kojeg su tri osobe pobjegle u šumu. Navedeno vozilo prevezeno je u krug PU Mostar.

Policijski službenici MUP-a ZHŽ priveli su jednu osobu sa područja općine Široki Brijeg zbog postojanja indicija da se može dovesti u vezu sa ovim KD nad kojim je otvorena kriminalistička obrada koja je u tijeku.

Policijski službenici MUP-a ZHŽ i MUP-a HNŽ provode niz operativnih mjera i radnji u cilju otkrivanja počinitelja ovog KD.

O svim poduzetim mjerama i radnjama izvješteno je ŽT ZHŽ u Širokom Brijegu.

Glas naroda

Ma koje znali itko

Jesu poznata imena lopova

Jozo markic pozati [ * neprimjereno * ]

Otkad vise ne krade auta sa Arafatom na meti su mu benzinske. Boze sacivaj sve samo ne motika.

Pa gdj je sad opljačkano na Zvirićima ili Bijači...

Na Zvirićima na autoputu...jedan portal objavi pogrešno...a drugi samo kopiraju sa drugom slikom...glupo

Možda nije ni opljackano..ko će ga znat vise.

Čuli pobigli u šumu tako su i partizani 1941godine isto sa oružjem pobigli u šumu tek izašli 1945 godine. To su sigurno potomci neki Udbaša partizana dok oni biže sa oružijem u šumu Genetika.

Zar je moguće da u Širokom ima lopova

opet tutinjevci haraju Ljubuškim

[ * neprimjereno * ] suvam u bankam postam elektru vodovodu u opcini u min branitela u vlasti covic sa skupa svom garniturom hdz a ovosu konjetine nisu oni [ * neprimjereno * ] za par iljada lezace u zatvoru a toje pumpe sta pljackaju toje gazde tosu pravi [ * neprimjereno * ] svaki dan kradu.jadne ljude na gorivu.godinama svaki koji je napravijo pumpu.ili vecu tvrtku nije posteno dosa do novaca eto toliko o [ * neprimjereno * ]m ko nije lopovski dosa do kapitala nekase javi javno i predstavi pa ljudi staje vama covik cili zivot triba radit dabi napravija kucu i dicu podiga na noge posteno mos.samo obolit eto samo toliko o [ * neprimjereno * ]m nece pratar bit [ * neprimjereno * ] kadamu drugi hrani huzicu on.jami kolikomu triba i on posten gradonacelnik posten je jami iz opcine kolikomu triba i tako svaki direktor iz drzavne firme svisu oni gori od ovi staji prozivate

neće oni dana odležati vidiš da ne smije policija niti ime objaviti

Ono u.zagradije hopovi hovna

Neko krade s puskom a netko s polozajem, ista stvar s malo razlike...

Bolje i oni nego yugo boljševici s prebivalištem u ljubuškom

ovi kriminalci su za osudu ali ovome je doprinjelo stanje neuredjeno u društvu trebalo je dati posla za ljude pa bi ovoga bilo puno manje i što bude kažnjavati rigorozno ovakvih stvari će biti sve više kada je ovde stanje jadno u državi

Još koju godinu se mogu pljačkat Benzinske punpe a onda kada se predje na elektromotore ajme tiga Hidrocentralama.

Gadno je kad im navika pređe u ovisnost...

ma rješit će to ovi sa komentarima vrli stručnjaci nema brige

sve će to rješit naša HDZ vlas i pratri škroponje a narod u njemačku
dabogda vam i crkve pljačkali itreba oteto prokleto
ko je to napravio benzinsku sa ćačevine niko sve sa leda hrvacke sirotinje

Tko je tajanstveni Sirokobrijezanin Josip ili Jozo. ??

Ovo je podmladak Tutića sa sirokog.

Širokobriježanin priveden zbog oružane pljačke
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari