Braća Burić na pripremama reprezentacije BiH

Vratar Izviđača Benjamin Burić pozvan je na pripreme seniorske reprezentacije BiH u sklopu priprema za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo. Mini pripreme obavljene su u period od 25. listopada do 1. studenog.

U sklopu ovih priprema reprezentacija BiH odigrala je i dva prijateljska susreta za izabranom vrstom Crne Gore. Reprezentacija BiH bila je bolja u oba susreta i pobijedila odgovarajuću momčad Crne Gore rezultatom 30:29 u prvom susretu i 32:30 u drugom susretu.

Mladi vratar Izviđača Benjamin Burić nastupio je u drugoj utakmici zadnji nekoliko minuta. U dramatičnoj završnici gosti su smanjili na samo gol prednosti (31:30), a zatim došli i u priliku da izjednače, ali je vratar Benjamin Burić, zaustavio "zicer" Mirka Milaševića, da bi u posljednjem napadu konačan rezultat postavio Adnan Harmandić.

Nakon priprema sa seniorskom reprezentacijom Burić će se priključiti pripremama juniorske reprezentacije BiH. Pored Benjamina Burića na popisu juniorske reprezentacije BiH nalazi se i njegov brat Senjamin Burić, kružni napadač "skauta".

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari