Jedne dnevne novine znaju sve o događajima u Širokom Brijegu. Nešto smrdi?!

Današnji broj Dnevnog lista donosi izjavu odvjetnika Milenka Umičevića branitelja Olivera Knezovića koji je od strane tužiteljstva osumnjičen za smrt Vedrana Puljića u navijačkim neredima prije mjesec dana u Širokom Brijegu. Umičević kaže kako se boji da će ikada biti pronađena osoba čiji je metak u pucnjavi usmrtio Vedrana Puljića, kao i da ima saznanja da su prilikom obdukcije tijela pronađena dva fragmenta ispaljenog zrna i da je to vjerojatno odbijeno zrno, a ne izravni pogodak.

«To neka Vam ispričaju oni koji se u to bolje razumiju. Ali koliko je meni poznato to je odbijeni metak. U takvim slučajevima teško je utvrditi kalibar metka i bojim se da se nikada neće saznati tko je ubio mladića.» - dodaje Umičević.

Navedeni dnevnik navodi kako još nije dovršena istraga, a za policajca Dragana Vujevića kaže i to decidirano kako je svojim nadređenima priznao da mu je Oliver Knezović oteo pištolj. Na kraju bismo nadodali i činjenicu kako je Dnevni list još prije dva tjedna objavljivao fotografije s crvenim crtama i strelicama prejudicirajući rezultate istrage.

Izgleda da više zna Dnevni list nego bilo tko. Do kada će trajati bezobrazna igra ovih dnevnih novina i otkud Dnevnom listu detalji istrage?

ad

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari