Gruđani najbolji na Markovdanskom turniru

ljubuski.info

U organizaciji MZ Klobuk u Klobuku je održan malonogometni Markovdanski turnir za mlađe uzraste.

U konkurenciji 2008. godišta sudjelovalo je 6 momčadi i oko 100 djece. Najuspješnija je bila momčad HNK Grude. Drugo mjesto pripalo je ekipi Futsal Ljubuški, treći je bio Herceg Sport ŠB, a četvrti domaći sastav Klobuka.

Za najboljeg igrača proglašen je Lovre Šimić (HNK Grude), najbolji strijelac bio je Marko Alpeza (HNK Grude), a najbolji vratar Luka Đolo (Herceg Sport ŠB)

U konkurenciji 2010. godišta sudjelovalo je također 6 momčadi i oko 80 djece. HNK Grude su i ovom godištu bile najbolje. Drugo mjesto osvojio je Herceg Sport ŠB, treće Ljubuški, a četvrto Kočerin.

Za najboljeg igrača proglašen je Mirko Marijanović (HNK Grude), najbolji strijelac bio je Mateo Milas (HNK Grude), a najbolji vratar Karlo Slišković (Herceg Sport ŠB), priopćeno je iz MZ Klobuk.

Glas naroda

Gorane vrijeme bi bilo da pocmes nesto korisno radit za klobuk, samo se slikajes, i di je tepsija, klobuk je najnerazvijeniji s obzirom koliki I je sa stanovnistvom i prostorom, prirodnih ljepota svega, sva vlast iz klobuka, a ti utakmice ganjas, pocmi brate nesto samostalno, nemoj da te drugi vodaju i govore sta da radis, tebi respect kao coviku, pozdrav

Gruđani najbolji na Markovdanskom turniru
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko
ljubuski.info
Tiha revolucija Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari