Općina Ljubuški pomaže žensko poduzetništvo

ljubuski.info

Statistički podaci pokazuju kako posao u Bosni i Hercegovini lakše pronalaze muškarci nego žene.

Tek oko 30 posto žena, aktivno je na tržištu rada, što je, ipak, najniža stopa u Europi.

Upravo se zbog toga sve više nezaposlenih žena odlučuje na pokretanje vlastitog biznisa. No, nedovoljna podrška institucija, nažalost, usporava njihov razvoj.

U Zapadno-Hercegovačkoj županiji financijske podrške za žensko poduzetništvo dosada nije bilo.

Općina Ljubuški prva je donijela takvu odluku. U tijeku je javni poziv za dodjelu sredstava.

Napravili smo tekst natječaja koji je u tijeku, nadam se pozitivnim iskustvima s podjelom ovih 30-tak tisuća maraka, nadam se da će ova sredstva pomoći dijelu naših poduzetnica u njihovu poslovanju, kazao je načelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić.

FTV

Glas naroda

Moj Barbaricu koga ces ti pomoc ti si pre varant samo gledas sebi di si god moga jamio si sebi ali moraces to objasnjivat Tuziteljstvu uskoro

Lipo Lipo Barbarić drži do naših Žena svaka čast.

Evo našeg Nevenka zaštitnika [ * neprimjereno * ]a i Zorana Galića,miljebika Miroslava Galića.Evo Čpvjeka koji je uspio da se Ljubuški zove gradom,a istodobno taj grad pretvorio u kasabu u kojoj nema industrije,radnih mjesta,čovjeka koji je ukinuo pazarni dan ponedjeljak.Najveći je zaslužnik za iseljavanje pa tako grad Ljubuški sada ima 18000 szanovnika za 5 godina bit ćemo kao Vrgorac.Prazne ulice grada zasluga su našeg načelnika po kojega će ga pamtiti iseljenici i oni što ostanu.Ovo je čovjek koji djeci niza generacija nije omogućio da pogledaju film u Kinu ili neku predstavu.Ostaće upamćen o tome da je to Kino pravio desetljećima kao da se radi o gradnji milanske katedrale.Ovaj čovjek je napravio najveći spomenik u regiji,duhanska stanica je njegovo umjetničko djelo,svaki kamen izgleda savršeno tako da je već dogovorio Holivudske producente da dođu u srce ljubuškog snimati filmove iz drugog svjetskog rata kada su bombaderi rušili.Duhanska stanica je jedino mjesto koje se nije gradilo zato da bi bili prepoznatljivi kao filmska destinacija.

Vuk u janjecoj kozi bla bla

Čovjek bez morala,bez duše,praznog pogleda,lažovčina na n-tu,svoj narod uništava,okružio se klimoglavcima a one koji vrijede i koji imaju šta ponuditi društvu i zajednici pokušava političkim pritiscima uništiti.Bit ćeš proklet zapamti,mnoge majke liju suze zbog svoje djece šta im radiš

To su lijepe investicije....

Dadni ih sve Staci

malo je njoj to para.treba njoj više.

Blago njima sto ces ih pomoc

Ljubuški je bankomat Nevenka Barbarića.

svaka cast gradonacelnice

ovaj iz otoka čini sve da se pomire staća i mara

Hvala ti Barba na pljacki svoje opcine

moj nevenko ti si odpiisani -zenica ti ne gine a onda će zablistat gradonačelnica i rastureni ljubuški-što pre odeš bolje po tebe i nas da si šta zna ta ne bi bio gradonačelnik!

naj bolji gradonacelnik

Da nije ovo Mari dala komentar vidi se želja da se ona i staća pomire. to će biti događaj a ovo sve je prazna priča.

gradonačelnik je počađavija ne može ga sasit ni prostamol uno tri puta na dan
kakvo poduzetništvo pola naroda školovana oćerano ostali samo adeze uhljebi na tureku gladna naroda
niko od općinara ne uzima teže od olovke sve kancelarija a narod njemačka
ljubuška općina je geografski pojam općine sva u ledini

Ma dijelili su lovušu kradezeovkama za pakiranje džemova, za jaja u inkubatoru, sad sljedeće bi moglo biti lova za pakiranje magle.

Znači li to da općina daje placeve i poticaje za otvaranje tvornica i dovođenje investitora ?

Sve će to Kravica nadomirit ove godine Milijon turista po marku Milijon maraka ni ora ni kopa a para će legnit.

A gdje je skandal sa nativa zemljištem alba kanalizacija plantaža vinarija hypo banka lažne diplome staša koncesije prodaja državnog zemljišta pasat kriminal itd. da je normalan čovjek i da ima obraz i poštenje bi dao sam ostavku.a državno zemljište što je palio šumu i prodavao parcele pod građevinsko ustavni sud je presudio protiv ljubuške općine to znači da su sve te kuće napravljene ilegalno na državnom zemljištu džaba si uvenuli palio jabuku ne gine ti zenica kad te SIPA na spavanju uhvati!

Antuntun!

Općina Ljubuški pomaže žensko poduzetništvo
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari