Dječji zbor Radost na 28. obljetnici IV gardijske brigade - "Pauci"

ljubuski.info

Na svečanoj akademiji održanoj u povodu 28. obljetnice Četvrte gardijske brigade "Pauci" u Muzeju hrvatskih arheoloških spomenika u Splitu sudjelovao je i dječji zbor Radost iz Ljubuškog pod vodstvom prof. Zdenka Vištice.

Maleni pjevači nastupili su izvodeći domoljubne pjesme uz orkestar Hrvatske ratne mornarice.

Riječ je o središnjem događaju obilježavanja osnutka čuvene gardijske brigade kroz koju je prošlo 7 tisuća hrvatskih branitelja, čijih je 195 pripadnika položilo svoje živote za slobodu domovine Hrvatske.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Bravo Zdena majstore!

Čestitke

cestitkt......imaju oni svoje oceve,susjede,bojovnike grada ljubuskog.....zasto se oni nebi oostrojili i draga djecica da im pjevaju

Ucimo ih da više vole sve osim svoga mjesta,grada i države pa se onda čudimo što napuštaju sve ovo i odlaze. To je put bez povratka,samo to niko neće priznati.

Komentar ti je zlonamjeran i bez veze...Što to misliš kad kažeš - "sve" osim svoga... Pa učimo ih da vole svoj hrvatski narod bez obzira gdje živi. Ili u BiH koja je država i hrvatskog naroda ili u Hrvatskoj koja je isto tako njihova država jer su njezini državljani. Podsjeti se malo koliko je bojovnika iz njihova "mjesta, grada i države bilo u 4. splitskoj....zlonamjerni stvore...

Nije do zbora, na žalost nitko ih ne zove na te braniteljske proslave. Nema tu puno prostora, jer Novac za proslave godišnjica se mora potrošit u točno određenom restoranu, za janjetinu i pivu. Ništa se ne prepušta slučaju.

Nevjerovatno je kako neki komentatori svaku pa i ovako pozitivnu,vijest omalovažavaju, blate, obezvrijeđuju... a za sve im je mjerilo nekakva piva i janjetina... jadnici.

Dječji zbor Radost na 28. obljetnici IV gardijske brigade - "Pauci"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari