Ljubušaci se okušali u snimanju filma

ljubuski.info

U učeničkom domu "Paola Di Rosa" Dubrovnik već šest godina uspjehe niže medijska sekcija koju vodi sestra Ružica Dodig, članica reda Službenice Milosrđa, Ančele, po rođenju Ljubušanka.

Da, to je ista ona redovnica čiju je fotografiju svjetski poznata kompanija Nikon izabrala za fotografiju mjeseca ožujka 2019. godine.

Da bogato znanje koje uistinu ima prenosi na mlade članice svoje filmske skupine, svjedoče vrijedna priznanja i nagrade koje sa svakim novim filmskim uratkom ove kreativke donose u Dubrovnik… Hvaljene su i postigle su uspjeh u Karlovcu, Rovinju, Rimu, Zaragozi, Valenciji, Londonu i na svakom susretu filmaša u kojem su sudjelovali.

Sestra Ružica i desetak djevojaka vrijedno rade, a ideja imaju na izvoz. Tako su prije nekih mjesec-dva došle i do nas.

U Ljubuškom su snimale kratki film "Ime mi je Mara" i tražili da sudjelujemo. A našim Libušacima ne treba dvaput reći. Rado su pristali okušati se u nečem novom. U filmu ćete, uz mlađe članove naše glumačke ekipe, prepoznati Dream team Babe i još neka domaća lica i ponovno se uvjeriti da imamo najljepšu prirodu na svijetu.

Djevojke medijske sekcije doma Paola Di Rosa iza sebe imaju, sada već respektabilne, filmske uratke: "Miris glazbe", "Pratiš li ti mene", "Unutar zidina"…, a prije nekoliko dana je objavljen i ovaj, nama posebno drag film "Ime mi je Mara".

Scenarij je radila cijela medijska sekcija, za kamerom je bila Jelena Kordić, naša susjeda iz Čapljine, za zvuk se pobrinula Marijeta Šiljeg iz nama prijateljskog Metkovića. A mlada redateljica je Marina Bebek, baš baš iz Ljubuškog.

Dragi Dubrovčani i Hercegovke u Dubrovniku! Imate bistar um, dobro oko i čisto srce. Neka tako i ostane. Hvala što ste nas pozvali da se družimo. I naravno, puno uspjeha svim vašim budućim filmskim ostvarenjima.

Klub kulture Libuša

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari