Čestitka UDVDR Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne

ljubuski.info

U ovom velikom tjednu sjećamo se svih onih za koje vjerujemo da će uskrsnuti u posljednji dan, a posebno naših poginulih branitelja pripadnika Hrvatskog vijeća obrane koji su braneći dom i Domovinu za nas položili svoje živote.

Sa čvrstom vjerom u uskrslog Krista i vjeri da je naš Uskrs znak mira i ljubavi, obiteljima poginulih branitelja, invalidima, svim dragovoljcima i veteranima, hrvatskim uznicima, kao i svom katoličkom puku i svima onima koji u miru žele podijeliti blagdane Uskrsa sa nama

Sretan i blagoslovljen Uskrs žele iz Središnjice udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HVO HB.

Nikica Tomić | Predsjednik UDVDR HVO HB

Glas naroda

Vaš vrhovni VOĐA je nevjernik i komunjara sa dno kace i pobratio se sa Srbima...Gdje vi živite?? U koje vi uskrsnuće vjerujete?? A služite vjerno SOTONI srami te se...U Posavini je živjelo 200 000 Hrvata poginulo dvije tisuće i nešto ranjenih oko pet tisuća...Koliko ih je se vratilo??? ISUS je rekao: JAO VAMA LICEMJERI ...Služite vjerno do groba najvećem grobaru Hrvata u povijesti!!!Da imate obraza šutijeli bi ali vi nemate ni obraza ni duše ..SRAM VAS BILO još jednom!!!!!!!

HVO po sadašnjim podatcima iz ministarstva obrane imao 196 000 vojnika to je činjenica. Ako je HVO postojao u 39 općina ili gradova ispada da je svaka općina brojila 5025 vojnika...U telefonskom imeniku Herceg Bosne iz 1997 godine je točno 30 0pćina i gradova zajedno dodao sam još 9 slovima devet jer je HVO bio još u nekim općinama ali mislim da nije sigurno u više od 39 ... Svaka općina 5025 vojnika naoružanih do zuba a "RAT" izgubili...Hrvata u BiH nikada nije bilo manje od Osmanlija pa do dan danas isti broj...Malo je čudno i laiku da ovoliki broj vojnika nije mogao obraniti svoja ognjišta... Vjerojatno su imali LOŠE ZAPOVJEDNIKE!

sve to je tako mislim političari ali mi smo u Posavini doživjeli vojni poraz pajdo sila boga ne moli, isto što su Srbi doživjeli poraz u Oluji ,lako je sad svirat qurtzu triba se ginit pajdo

Za gosta 13.22.26 Ukucaj na YOUTUBE: Gen Petar Stipetić o [ * neprimjereno * ]cima traje 17 minuta i 35 sekundi. Sve je dogovoreno od prvih izbora pa do dan danas i nema ni malo odstupanja. Kada je NATO napao Srbiju 1999 u trećem mjesecu znate li koji je bio prvi cilj? Most na Dunavu koji je povezivao Hrvatsku i Srbiju ...E sad se nameće pitanje zašto je srušen od strane NATO snaga? Gospodine zato što je R H kršila embargo i prodavala gorivo Srbiji... Rušenje mosta je prešućeno od strane Hrvatskih medija...Poslušajte Stipetića gospodin i džentlmen govori istinu. Pozdrav!

to se tebi pričinja ko Domazetu Loši, teorija zavjere , reci mi jesi bio u ratu uživo? glave frcaju ,nema tu dogovora, jedino kad netko ostane bez zraka i snage pa se snalazi ( tko koga zahebe)

Pozadini kradezea, dezerteri i lopine su najbolje prošli u Domovinskom. Ali, pravda mora doći na vidjelo isto kao kod lažnih diploma, nema mira dok se pravda ne zadovolji. Doći će netko moralan koji će naraditi provjeru svih i svakoga bez obzira kojoj partiji pripadao, kojem Bogu se klanjao.

udbaši se samo sebi dive -slava im do lustracije

mi smo vodili dogovorni rat kaže stipetić a udbaši nam podmeću oslobodilački rat samo su komunisti zamjenjeni udbašim i stvar je 20 puta gora nego u jugoslaviji
di sad nestaju hrvacka bogastva gospodine SANADERE a cili adeze je SANADER

Čestitka UDVDR Hrvatskog vijeća obrane Herceg Bosne
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari