Za predstavu "Mrginji su u glavi" ponovno se tražilo mjesto više

ljubuski.info

U subotu je u prepunoj dvorani hotela Bigeste odigrana humoristična predstava "Mrginji su u glavi" u organizaciji Kluba kulture Libuša i Udruge mladih Agape.

Radi se o predstavi koja je 100% domaći proizvod, a u subotu na drugoj izvedbi u hotelu Bigeste, ponovno se tražilo mjesto više, što govori o tome koliko je publika željna naslova iz domaće produkcije.

Odigrane scene tematski su pratile životne zgode i nezgode hercegovačke obitelji te prikazale priču o mladiću i djevojci iz Ljubuškog čiji se roditelji posvađaju oko "mrginja", odnosno, međe na zemlji i to stvori problem i za dvoje mladih.

Predstava je izazvala oduševljenje publike, a glumci, iako amateri, donijeli su ovu priču Romea i Julije na hercegovački način baš kao pravi glumci.

U predstavi su glumili Karlo Madžar, Ivana Petrušić, Ivan Mlinarević, Tomislav Grbavac, Zorana Miličević, Monika Grgić, Biserka Kadragić, Jakov Begić, Mihaela Šimović, Antonela Boto, Ivan Herceg, Marina Lovrić i Luka Marijan Herceg.

Ton majstori su bili Boris Brkić i Ivica Vučić. Za šminku se pobrinula Gabriela Novak, a za scenarij i režiju zaslužni su Jelena Bandur i Vesna Rakić.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Sta je jakov glumio, kako ne udara ženu...
I kako se on uklapa u priču agapea, antifašisti i ustaša?!

Predstava je vrh. Hoće li bit opet za one koji nisu stigli ni ovaj put doć? By the way, nisam ni znao da je ovo druga izvedba.....

Za predstavu "Mrginji su u glavi" ponovno se tražilo mjesto više
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari