Porezna uprava Federacije BiH zapečatila preko 50 objekata

ljubuski.info

Porezna uprava Federacije BiH jučer je na području 44 općine u Federaciji BiH izvršila 276 inspekcijskih nadzora kojima su bili obuhvaćeni porezni obveznici koji obavljaju djelatnost ugostiteljstva, trgovine, proizvodnje i prodaje kruha i peciva i drugih uslužnih djelatnosti.

U tim kontrolama inspektori Porezne uprave FBiH otkrili su 82 neprijavljena radnika, 19 objekata u kojima je obavljana djelatnost bez odobrenja nadležnog organa, 77 obveznika koji nisu izdavali fiskalne račune i 22 obveznika koji nisu imali instaliran fiskalni uređaj.

Zbog utvrđenih nepravilnosti: zapošljavanje neprijavljenih radnika, rad bez odobrenja nadležnih organa i neevidentiranje prometa putem fiskalnog uređaja zapečaćena su 52 objekta, a u 136 slučajeva izdati su prekršajni nalozi s ukupno izrečenim novčanim kaznama od 313.450 KM.

Porezna uprava Federacije BiH će aktivnost inspekcijskog nadzora nastaviti i tijekom vikenda, priopćeno je iz te institucije.

Glas naroda

sve osim crkava i đamija sve zatvorit i svi put njemačke

zapečatite objekte vlada i parlamenta i bit će para za izvoz

Zapecatite firme svog sefa Mire Dzakule i firme ostalih politicara,ima ih podosta

Porezna uprava Federacije BiH zapečatila preko 50 objekata
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari