Ruralni razvoj i poljoprivreda za nova radna mjesta

ljubuski.info

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačke županije Zdenko Ćosić, sa suradnicima, primio je 10. travnja 2019. godine u posjet zamjenicu veleposlanika Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske, dr. Ruth Wiseman.

Na početku sastanka predsjednik Ćosić je dr. Wiseman poželio dobrodošlicu u Zapadnohercegovačku županiju i upoznao je s geografskim položajem te strukturom i gospodarskim potencijalima Županije.

Dr. Wiseman je zahvalila predsjedniku Ćosiću na dobrodošlici i čestitala mu na ponovnom izboru za predsjednika Vlade.

Tijekom sastanka razgovaralo se o aktualnim političkim temama u Zapadnohercegovačkoj županiji, kao i u Bosni i Hercegovini. Predsjednik Ćosić je naglasio kako Vlada Zapadnohercegovačke županije u ovom mandatu planira raditi na rješavanju pitanja neprivatizirane imovine, izradi planova ruralnog razvoja i poljoprivrede, kroz koje će Županija biti predstavljena stranim ulagačima, što će otvoriti nova radna mjesta.

Predstavnici Vlade su se zahvalili zamjenici veleposlanika UK Velike Britanije i Sjeverne Irske u BiH dr. Ruth Wiseman na današnjoj posjeti te izrazili spremnost za suradnju i u sljedećem razdoblju, priopćeno je iz Vlade ZHŽ.

Glas naroda

što reć' do li:
ahahhaahhahahaahahhahaha
haaaahhaahhahahahahahaha
ahhahahahhahahahhahahahaha
hhhhhaaaahhahahahhahh
et
hahaahhahahahaahhah
ahahahahahha
hhhhh
aaaa
haahaha!

odi na rakiju i nastavi, radi što znaš tuci lozu.
okani se onoga što ne znaš...

Krviti dobro je nabubrio kad roka samo alkohol ima dva promila

Klasična dabarska Guda!!!!!!

Ruralni razvoj i poljoprivreda za nova radna mjesta
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari