Predstavljen projekt Revitalizacija graditeljske cjeline "Stari grad Ljubuški"

ljubuski.info

Danas je Gradskoj vijećnici u Ljubuškom upriličena Javno predsavljanje o projektu Revitalizacija graditeljske cjeline "Stari grad Ljubuški" (Tvrđava Herceg Stjepana), koja se organizira povodom izrađene Glavne projektne dokumentacije, te u cilju upoznavanja i približavanja lokalnog stanovništva s planom budućih aktivnosti na arheološkim istraživanjima.

Prvi se nazočnima obratio Mirko Rašić (arheolog, J.P. Parkovi d.o.o. Ljubuški), koji je u glavnim crtama kazao što se do sada uradilo i što se kani učiniti ubuduće, ukoliko se ostvare neke pretpostavke, prije svih financijska konstrukcija.

Arhitekt, Ferhad Mulabegović (Urbing studio za projektiranje i konzulting d.o.o. Sarajevo), nazočne je upoznao s radovima na izradi tehničke dokumentacije, te o stručnim radovima i spoznajama u dosadašnjim aktivnostima, te, usput, prikazao još neke srednjovjekovne gradove i utvrde s područja BiH, Hrvatske i Europe.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Ovo su pare iz komunalnog sto je dobivene na sudu idemo do strazbura

Napravit ćemo još ljepši i stariji ljubuški ima da bude konkurencija dubrovniku pa ćemo snimati igre prijestolja na butorovici a na kravici avatara

Parkovi se počeli bavit i arheologijom? Ovo mi [ * neprimjereno * ]i na naplatu ulaza na kulu

restaurirajte centar ljubuškooga
što je ova banda srušila i zapalila
u lušijem je stanju centar grada
nego kula herceg stjepana
jel takbil ne tak sram vas bilo

Predstavljen projekt Revitalizacija graditeljske cjeline "Stari grad Ljubuški"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari