Ono o čemu nisam htjela šutjeti

ljubuski.info

U utorak, 9. travnja 2019. godine poznata spisateljica i novinarka Martina Mlinarević promovirala je svoju knjigu pod nazivom "Huzur" u prepunom amfiteatru Internacionalnog univerziteta u Sarajevu (IUS).

Povodom jučerašnje promocije, Martina je kazala:
Mislim da je izuzetno važno u Bosni i Hercegovini govoriti glasno o bilo kojoj temi zato što smo mnogo tihi o bilo čemu da se radi. Ja sam danas ovdje povodom moje knjige Huzur koja obrađuje posljednju godinu mog života i moju borbu sa karcinomom dojke, i to je zapravo ono o čemu ja nisam htjela šutjeti i staviti sve to pod tepih.

Poruka Martine svim ženama je bila da idu na redovne preglede i vode računa o svom zdravlju, te da kada govorimo o zdravlju ništa nije tabu.
U našem institucijskom Planu jednakopravnosti spolova stoji kao obavezna aktivnost, promocija uzornih i osnažujućih modela ponašanja. Mislimo da je Martina bila savršen izbor trenerice i životan primjer osnažene žene koja može potaknuti sve mlade akademkinje, studentice da glasno pričaju, izjavio je koordinator SAGE projekta, dr. Emin Tahirović.

Nakon predavanja, organizirana je sesija gdje su posjetitelji sa IUS-a ali i drugi gosti imali priliku razgovarati sa spisateljicom, a autorica je nakon događaja i potpisivala svoje knjige mnogobrojnim fanovima.

Glas naroda

Boze moj dosadne zene sa svojom bolesti kao da niko drugi nema bolestan nego ona sama otidjite u Ljubuskom u Hospicij pa cete vidjeti ljude bolesnije od nje koji samo cekaju poziv gore a ova je uspjela dogurati i da je predlize za veleposlanika svoju bolest je dobro unovcila.Sramota.

Stvarno je više dosta nje i njezini savjeta. Koda su žene nepismene i neznaju da treba iči nakontrolu. Za Boga miloga 21 stoljeće. Eto jedina ona pametna. Sjaši više. Idi u Češku što prije da narod malo od tebe odahne.

I tko je slijedeći oportunistički [ * neprimjereno * ]vac iz redova hrvatskog naroda?

Ajme,... evo je jopet

Ovi Hdezekani nikako ne mogu prihvatiti činjenicu da postoje drugačija mišljenja i drugačiji ljudi od nji,njihovog Nevenka i njihovog Dragančeta.Pa većina normalnih ljubušaka podržava ovu hrabru ženu koja nema straha reći Dragančetu i Barbi što mu spada.Kad već Hadezekani ne vire ušima vrijeme im je reći da su postali četnici i da će Hadezekani početi nositi kokardu jer savez sa njima već je na djelu.Ajde malo komentirajte Hadezekani o tome koje je vaše mišljenje o savezu sa ćetnicima.Čekam vaš komentar.

Svi savezi su umijece moguceg, pozdravljam svaki dogovor koji je u cilju mira i prosperiteta tako da pozdravljam sve sto se desava na sajmu.

Pozdravljam li i žrtve vukovara, i sve žrtve srpske agresije gofno jedno kololiko si noćiju na bunkeru proveo pleme ti hebem [ * neprimjereno * ]čki uhljebsko [ * neprimjereno * ]e jedan

Tako su partizani provali samo su birali rijeci. Proveo sam na bunkeru koliko jesam a isto tako znam da nitko ne može sam zivjeti i ponoviti cu podržavam sve razgovore o miru.

dokle će djeca udbaša ić u strazbur se uhljebit ko sad šeksove ljubavnice sin a disu BRANITELJI koliko ih je kandidirano za evropski oarlament
čemu savjetuje šeksov posinak plenkovića kad je rođen posle pada vukovara
zašto branitelji ne mogu bit savjetnici nego pudlice udbaša koji rat nisu ni vidili
ovo je feudalno društvo VLAST JE NASLJEDNA

Ovo nema veze sa HR mi zivimo u BiH a ako HR bude uvozila pamet uzeti ce sigurno nekoga od vas jer vam je poslovno-politicka korespodencija na zavidnom nivou.

Max uduni više u svakom loncu si poklopac uhljebu jedan srami se napisao si mi neki dan da rečem u lice vidjeti ćeš dok Branitelji ne polude

Nisi ti sam branitelj svi smo mi branitelji i treba nam biti jasno da ne mozemo zivjeti od uspomena na rat, ne mozemo kadrovirati ljude, olajavati ljude trebamo sto mislimo reci javno. A kada se dodje u godine za mirovinu valjda ce biti neki dodatak vjerujem da hoce. To sto sam ti rekao neki dan mislim i sad ne samo tebi svima koji skrivecki pljuju po ljudima.

Mladoženja,Joža Manolić je stvorio Tuđmana,Perkovića ,Šuška,Šeksa,Bebića,Granića itd itd.Beograd tj.SANU,je stvorila ove kod nas.ništa se tu nemože,mozaik se slaže od 1990.Nova Yuga ili kako će je nazvat na pomolu i sad traje borba za FOTELJE.

Jel ovaj Perkovic Tomson...

kad umre manolić u zadnjoj knjizi će bit podataka koji će adeze okrenut na žalost naopačke a manolić ima 99 godina i želim mu dug život kao i neki koji su u toj zadnjoj knjizi NEGATIVCI

A dosade iz paštete iskače ko kosorica

Živi mrtvac manolić ne može umrijeti dok mu ne oproste nevine žrtve a i da gleda kako mu jašu po nekome i to nek stavi u dnevnik da ti možeš čitat o svom uzoru na kog se pozivaš

Ovaj što se poziva na manolića dabogda mu manoluć sudio i svim njegovima

Ja bih veceras zakljucio ovo sa rijecima: boze oprosti im sto vrijedjaju ljude nisu svijesni sto cine.

manolić je pokajnik a izbršitelji su veliki hrvati i to veliki lažovi-no laž di ruča tu ne večera
pavlovića ludviga i bušića su ubili kukavice i zločinci bez suda molim to nije uradio mladoženja no on sve zna o tome!!!!!!!!!!!!!!!!!!

koji ste vi lešinari, ne iskače ona iz paštete nego živi svoj život, predaje na fakultetu, a što mediji to siliju oko nje upravo zato što podiže puno prašine nije ona kriva što je stavljaju na portale, žena radi svoj film i život, a ovi krvopije samo onjuše di će biti dobro komentara

Ono o čemu nisam htjela šutjeti
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari