Modamo.info bh.fashion concept postao Bonjour.ba

ljubuski.info

Već neko vrijeme na društvenim mrežama vodećeg bh.lifestyle portala modamo.info su objavljivani teaseri koji najavljuju redizajn i rebranding ovog medija u noviju, svježiju, moderniju i sadržajniju priču pod imenom bonjour.ba.

Bonjour.ba je nastavak lifestyle priče započete 2007.godine kao modamo.info. Prije 12 godina modamo.info je osnovan kao portal s ciljem da na jednom mjestu predstavi ponudu butika grada Mostara, od kuda i naziv Moda-Mo, odnosno modamo.info. Vremenom su na modamo.info počeli objavljivati i autorske članke o modi, modnim savjetima, bh.dizajnerima, bh.fotografima, modelima... a sve u nedostatku vijesti s bh.modne scene u to vrijeme, sada već davne 2007.godine. Vremenom je modamo.info zahvaljujući svom autorskom sadržaju s posebnim naglasom na teme iz BiH postala adresa broj jedan na kojem se okupljaju ljubitelji mode, dizajna, interijera i svega lijepog.

Jasno je da su se trendovi u online svijetu promijenili, online mediji u BiH su se kroz ovih 12 godina okupili oko .ba domene, a mobile je u velikom porastu. Sve to, uz stalan prizvuk lokalnog medija kakav je nosio naziv modamo.info nam je bila inspiracija za odvažnu odluku da modamo.info rebrandiramo i redizajniramo. U potrazi za imenom koje neće biti teritorijalno ograničavajuće, koje će biti prepoznatljivo i koje će vam izvući osmjeh na lice i koje će u jednoj riječi oslikavati sve ono što radimo, pronašli smo riječ koja to savršeno oslikava – 'bonjour', što na francuskom znači 'Dobro jutro'. Želimo da dan našim čitateljima započne dobrim jutrom i lijepim pričama i upravo zato će ih na bonjour.ba dočekati web i mobile stranica ispunjena autorskim sadržajem u potpisu tima koji već godinama kreira sve ono što čitate na modamo.info. Zadržat ćemo svoj šarm i opuštenost, a obećavamo vam još više autorskih priča koje će nerijetko nositi Made in BiH etiketu., pojasnila nam je odluku o redizajnu i rebrandingu Ana Ćavar, osnivačica i direktorica portala modamo.info, odnosno sada bonjour.ba.

Na bonjour.ba kažu da je to mjesto za sve žene (ali i muškarce) koje će uživati u lijepim pričama bez obzira započinju li svoj dan uz jaku kavu, opuštajući čaj ili osvježavajuću vodu s limunom. Na bonjour.ba će uživati u modnim pričama iz BiH i svijeta, stilskim trikovima, idejama za uređenje doma, ali i korisnim savjetima o roditeljstvu, karijeri ili financijama. Bez obzira jeste li majstori u budžetiranju i projektnim prijedlozima te bez imalo muke putujete svijetom s dvoje male djece ili su vam pak pojmovi kao što je bankarska mjenica i avionska karta za dijete poznati koliko i orbitalna mehanika Jupitera, na bonjour.ba ćete naći inspiraciju kao i konkretne savjete kako se uhvatiti u koštac s takvim (i svim sličnim) izazovima s kojima je ispunjen dan jednoj bonjour ženi (i njenom bonjour muškarcu).

bljesak.info

Glas naroda

bonjur tur jur

Modamo.info bh.fashion concept postao Bonjour.ba
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari