Predstavljen plan razvoja turizma ZHŽ

ljubuski.info

Na sastanku Vijeća za razvojno planiranje i upravljanje razvojem u Zapadnohercegovačkoj županiji (ZHŽ) održanom u Širokom Brijegu predstavljen je plan razvoja turizma ZHŽ-a koji je rezultat projekta "Razvoj i diverzifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji".

Plan je predstavio ravnatelj Ureda Vlade ZHŽ za europske integracije Ivan Jurilj, koji je kazao kako je pored tog dokumenta izrađen i "Marketing plan Zapadnohercegovačke županije" te da su oba dokumenta izrađena s ciljem razvoja turizma kako bi se prostor ZHŽ-a pretvorio u poželjnu i konkurentnu turističku destinaciju.

Stručna savjetnica u Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa ZHŽ-a Viktorija Bošnjak predstavila je proces izrade strategije razvoja obrazovanja te županije od 2020. do 2035. godine.

Naime, u siječnju ove godine razvijena je metodologija izrade strategije, definiran cilj i aktivnosti, potrebni ljudski resursi, uloge i odgovornosti, načini komunikacije i održivosti te koncept samog dokumenta, što je savjetnica Bošnjak ukratko prezentirala svim nazočnima, priopćeno je iz Ureda Vlade ZHŽ za europske integracije.

Glas naroda

Čuj Jurilj glavni za turizam, još fali Grgo Mikulić i Marinko Brkić ?
A za stručni kadar, pa imamo mi sada dosta magistara za turizam i ekologiju, samo što se ne vidi ovdje gdje bi oni u našoj županijii istinitu praksu stekli?

imate li u ponudi razgledanje autootpada i ostalog smeća pored prometnica?

Barbaricu treba naplata

Zašto Planinarsko društvo LJubuški nema Planinarski dom na Butorovici. Gdje treba biti i veliki Restoran sa svom delicijskom ponudom Ljubuškog kraja od Raštike do Pure i Lučenice Kalje sira iz Mijeha Čvaraka Uštipaka.

Predstavljen plan razvoja turizma ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari