U Ljubuškom održan nogometni turnir "Dribling cup 2019."

ljubuski.info

Zanimljiv nogometni turnir pod nazivom Dribling cup 2019. u Hercegovinu je za vikend doveo djecu iz čitave regije.

Turnir se igrao na stadionu Babovac u Ljubuškom, te na terenima sportskog centra u Zvirovićima kod Međugorja i sportskog centra Mališić u Čitluku.

Turnir je organizirala Škola nogometa AS Međugorje u suradnji s NK Ljubuški i NK Neretvanac Opuzen.

Djeca su se natjecala u pet dobnih kategorija.

U kategoriji dječaka rođenih 2011. godine, naslov je osvojila ekipa Leostarsa, koja je u finalu na penale savladala ekipu UŠS Sport Talent iz Mostara. Mladi Mostarci dva puta su vodili, a Trebinjci ih sustizali i na kraju su slavili u lutriji penala.

Iako im je izmakao naslov u kategoriji 2011. godišta, mali nogometaši UŠS Sport Talent su zato bili nadmoćni u generaciji 2010. godišta.

U ovoj kategoriji mali Mostarci nadmoćno su se prošetali turnirom na kome su postizali prosječno više od 6 golova po susretu. U finalnom susretu bez većih uzbuđenja su savladali ekipu NK Brela s 3:1 dok je u ovoj konkurenciji treće mjesto osvojila Neretva iz Metkovića savladavši trebinjski Leostars.

U generaciji 2009. slavio je splitski Hajduk pobijedivši Posušje s 3:0 u finalu dok su treći bili čapljinski Limači, koji su u utakmici za treće mjesto igrali su protiv ekipe iz Međugorja koju su pobijedili nakon izvođenja penala.

Generaciju 2007.pokorili su dječaci Župe Dubrovačke koji su slavili protiv NK Ljubuški, a treći su bili nogometaši ŠN As Međugorja.

Hajduk iz Splita odnio je naslov i u 2005. godištu pobijedivši Spartu iz Podgorice s 2:0, a treća je bila NK Abeceda iz Zadra koja je pobijedila HŠK Zrinjski u susretu za treće mjesto.

Radio Ljubuški

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari