U nedjelju školska biciklijada od Gimnazije do slapova Kravice

ljubuski.info

Završni događaj projekta "Od nabave stalaka za bicikle do biciklijade" biti će biciklijada koja će se održati krajem mjeseca u Ljubuškom, a koju zajednički organiziraju Gimnazija i Biciklistički klub Ljubuški.

Sva zaintersirana djeca za sudjelovanje se mogu prijaviti svojim nastavnicima tjelesne kulture.

Podsjetimo, na inicijativu Roditeljskog vijeća ljubuške Gimnazije, a uz podršku v.d. ravnatelja Leopolda Mandića, projekt je zamišljen kao poticaj djeci na usvajanje zdravih navika kretanja i prehrane, poticanje ekološke svijesti i svijesti o pogodnosti Ljubuškog kao biciklističkog potencijala.

U sklopu projekta dosad je održano niz aktivnosti za gimnazijalce u Ljubuškom.

U veljači je održano predavanje o zdravoj prehrani, kupljeni su stalci za bicikle i postavljeni oko zgrade Gimnazije, a potom je u Gimnaziji proveden kreativni natječaj za izradu plakata za bicilkijadu pod vodstvom prof. Tamare Herceg.

Ilustracija gimnazijalke Simone Barišić kao najbolji uradak tog natječaja je poslužila kao podloga za izradu plakata kojim se najavljuje biciklijada.

Kako navode iz Roditeljskog vijeća Gimnazije Ljubuški, biciklijada od Gimnazije do slapova Kravice planirana je u nedjelju 31. ožujka u organizaciji Gimnazije i Biciklističkog kluba Ljubuški.
Biciklijada je za svu djecu srednjoškolskog uzrasta. Djeca se mogu prijaviti u Gimnaziji kod prof. Zvonka Hercega, a u strukovnoj školi kod svog profesora tjelesne kulture., navode iz Roditeljskog vijeća Gimnazije Ljubuški.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari