Ljubušaci i ovog ljeta bez kina?

ljubuski.info

Građani Ljubuškog još uvijek sanjaju o mogućnosti uživanja gledanja filma na platnu, obzirom da već tri godine slušaju obećanja načelnika Nevenka Barbarića kako će obnoviti kino u kojem je posljednji film pogledan prije rata.

Obećanja, ulaganja…

Barbarić je projekciju prvog filma u kinu Radnik najavio još krajem davne 2015. godine. Kako je tada rečeno iz Općine Ljubuški, u rekonstrukciju objekta trebalo je biti uloženo 300.000 KM. Tom prilikom načelnik je, pored ostalog, iznio i detalje budućeg izgleda obnovljenog objekta.
Kako se zgrada nalazi u samom središtu općine, velika pozornost posvećena je njenom vanjskom izgledu. Tako će pročelje biti napravljeno od stakla i kamena, u što će biti uloženo oko 100.000 KM, rekao je tada.

Možda dogodine

Međutim, stanovnici Ljubuškog te 2016. godine nisu dočekali najavljenu projekciju prvog filma, a točno godinu dana nakon prvog, stiglo je i drugo obećanje sa pomakom od godinu dana.

Načelnik Barbarić je, prosinca 2016. godine, izjavio kako bi sam objekt trebao biti završen do proljeća 2017. godine, dok su, po njegovim riječima, ljubitelji filma u Ljubuškom prvu kino predstavu trebali gledati već krajem ljeta iste godine.

Ni tog ljeta Ljubušaci nisu dočekali otvorenje kino dvorane, ali jesu novo obećanje i to za sljedeće ljeto koje je načelnik Barbarić dao početkom 2018. godine, poručujući kako bi se završetak radova na objektu kino dvorane mogao očekivati krajem ljeta.

Neka, pomalo

No, ni minulog ljeta kino sala nije otvorena, a na posljednjoj sjednici Općinskog vijeća Ljubuški rečeno je da je u 2019. godini planirana treća faza radova na konstrukciji i adaptaciji kina Radnik, koja podrazumijeva opremanje unutarnjeg prostora.

Koliko će se ova obećanja zadržati, provjerit ćemo ovog ljeta.

istinomjer.ba

Glas naroda

Nikad mi nećemo imati Kino ni gledati film.Isto tako je i sa drugim projektima koji su preko režimskih medija obično prije izbora najavljivani nikad nisu realizirani.Isto je sa obnovom garaže i zgrade MUP-a gdje radovi nakon tri godine zaredom obećanja nisu otpočeli.Prolongiran je i trg iza osnovene škole i tko zna kad će biti završen.Demagogija je jača strana vlasti u ljubuškom.

Cekaju opet pare iz Hr valjda ce zavrsit za 10 god

Nek cupaju okle oce prodaju maglu . Kino i plac su prodate Grgicu i covjek ce to srusit

Ajde ne [ * neprimjereno * ].i bgti... evo ulozili u njega 100.000km da izgleda lipse kad se bude rusio

Da su Mara i Šerif slagali ciglu po ciglu do sada bi se napravilo.
Ajde majke vam ne mantajte i ne lazite narod vezano za kino.
Recite ljepo i nedvosmisleno,
Opcina i zupanija u dugu, vracaju se krediti, parkovi kao nesto krpe i subfinasiraju, i oni vrte ZNA se kako i povuci potegni ostanes na negativnoj nuli.
Titi bilo vruce u starom kinu pa otvorio narodu i Ljetno kino na Sportskom.
Ajte molim vas ......

Kino nam je svaki dan..

Ako mene pitate javi bi kino u Vitini malo popravija biće brže gotovo nego u Ljubuškom da pogledamo opet koji kaubojski

Netriba ništa dirat, cila Vitina je kino.

A ko ce vam dolazi u kino??? 21

Kino uvik ima svoju publiku.Sramota je što ga ne završiše.Obećanje ludom radovanje.Sjetit će ga se opet kad budu lokalni izbori za godinu i po dana i onda će govorić evo kino će se iotvoriti do kraja godine.

zato ćemo dobit još koju rupu na cesti oko kina

Šta ce nam kino ikako pornice imamo svaki dan i bez kina

Kino nebi bilo samo kino nego i KONGRESNA DVORANA a onda Hotel BIGESTE koji danas daje te usluge može zaboravit taj prihod od pića jela itd to vam je čista istina i čisti interes nebudi te naivni para je na prvom mistu. Sve je umreženo sve baš sve.

Moj Nevenko gdje to je kraj lažima narodu obećavaš i onda ništa.Narod si zapslio u zapadnoj europi pamtiće te generacije kao najvećeg negativca.

[ * neprimjereno * ] je on ikog zaposlio u zadanoj europi samo uhljebe u općinu parkove poštu

Kino na otvorenom traje već malo duže.

Nevenko je bolestan čovjek koji treba hospitalizaciju odmah. Čovjek je lažnim fakturam maznio Grljevićim 70000 KM. Mora malo maznut i od kina.

Bit će škola u Lipnu poslje sljedećih izbora ako nas opet izaberete

Vidim da znate kad je zadnji put bio prikazan film u kinu,a da Vas upitam koje godine je izasao film ZGODNA ŽENA e to je je iza rata izaslo i bilo je u nasem kinu ja osobno gledala

Vitinjani napravili selendru od grada i usput svoje dzepove napunili

Pitajte Barbarica za njega ste glasali on je Ljubuski opljacka rat nije toliko donio zla Ljubuskom nije tko Barbar

Barbaric je najvise zlo Ljubuskog narod bolje i ne zasluzuje kad glasaju za kriminalce

Bog nek mu plati i njegovoj obitelji i djeci nista mu drugo ne zelim mnogo je majki u ratu zaplakalo dabi on danas pljackao i omalovazao svoje sugradane jos jednom Bogu ce platit cijenu za svoj rad

Čim idući izbori budu,eto i kina ili će biti obećano. Ebalo ga kino

ružne fasade ljudi moji,ovo je ko stvoreno za mrtvačnice

Nevenko Barbarić koristi općinski proračun za vlastito bogaćenje.Kino će završit kao komunalno i vinarija.

Ljubušaci i ovog ljeta bez kina?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari