HDZ BiH: Organiziraju li se neke grupacije za rušenje sustava?

ljubuski.info

HDZ BiH želi sva ministarstva pa ćemo vidjeti što će nam pripasti, kazao je nakon sjednice predsjedništva stranke Dragan Čović, lider HDZ-a BiH dodavši kako je sve ostalo što se čuje u medijima samo poruka da se zagolica mašta javnosti.

Suština je da će Hrvati, Bošnjaci i Srbi dobiti po tri ministarstva. Svatko od nas ima svoje želje i taktike, ali nemam ambicija da nagađamo. Bitno mi je da se Vijeće ministara što prije uspostavi, naveo je i dodao kako lideri nisu daleko od toga da se dogovore.

Istaknuo je kako se na današnjoj sjednici vrha stranke raspravljalo o pripremama za sjednicu Glavnog odbora stranke kao i o trenutnoj političkoj situaciji u BiH.

Između ostalog, kazao je kako se raspravljalo o tome organiziraju li se neke grupacije u BiH te mogu li one narušiti sustav. Naveo je kako je paradjelovanje prisutno na svakom koraku u BiH.

Naglasivši kako se treba ponašati ustavno, naveo je kako bi bila ludorija na paradjelovanje odgovoriti paradjelovanjem te da se kroz Ustav mora otkloniti to paradjelovanje.

Glas naroda

Sad oni zapošljavaju nove policajce triba glasačku mašinerijelu pojačat

Tko i kako zapošljava? Zamrznut je proračun. iz Hercegovačko Neretvanske Županije!

Samoupravljači?!

ovo je paranormalna država dok pojedinci ala dodik,čovoć i izetbegović sjede i dijele pozicije a trebali bi biti ispod [ * neprimjereno * ]ske mahale u zenici kao počasni i doživotni gosti.

Straj, straj se uvukla u kosti, straj od naroda, od vanjskog i unutarnjeg neprijatelja. Tu lekciju je udbaš dobročinitelj naučio od svog druga tite. Teško se zamislit da će se ostat bez ičega, bez opljačkanog blaga.

Ladna buna. Ladna buna.
Dolazi žarko. Dolazi.
Propast se ocituje.
Gotovo je.

Organiziraju se neke stranke za rusenje Lepe nase.

dragan ČOVIĆ je SRBIN Višegradac Opančar u duši. Vučićev potrčko i dan danas da mu je ostala YUGOSLAVIJA potpisivao bih se ĆIRILICOM.

Sami Kriminalci htjeli ste sastavljati. Vladu s Dodigom kriomice. na podmukli. Način porali ste ljude iz hercegovine. I pokrali. ostavili. sebi podobne.svako ljudsko. biće je isto i ima svoje pravo e nećete. što ste zamislili.ulazimo i mi u Vladu. Vratite narodu novac. što ste pokrali s lažnim. Diplomama a budi. te sigurni da će se provjeriti. i naše. i Vaše i svačije. ugodan dan želimo, iz Sarajeva.

Htio je Čović biti Ministar Vlade. al malo sutra da ne odgovara za Sokol.

Ha ha ha! Čović je još duhom u Yugi ! Znate ono -neprijatelj nikad ne spava,povampirene sile zla itd.Čoviću demokracija je ,prirodno je kako oporba želi srušiti vlast !

Ako nemas neprijatelja treba ga izmisliti.Zna se cija je to.Sto se prominilo od 1990.Samo stanaki dresovi.Tako je nazalost...

provalili mu braću udbaše pa sada nariče ali pravi šok tek slijedi. đe ćete to radit dobročinitelji naši i spasitelji? ode vaso i ostali zaštitnici našej ujdi efendije.

izgleda pada vaso prč i klobučani

Stvara se nova emigracija sastanci se odrzavaju necete dugo lopovski i komunisticki HDZ

Covica u zatvor i njegove sljedbenike

HDZ BiH: Organiziraju li se neke grupacije za rušenje sustava?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari