Održana književna večer s Elizabetom Medić

ljubuski.info

JU "Kulturno-športski centar" Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s čitateljskim klubom "Tvrđava" organizirala je književnu večer s književnicom Elizabetom Medić.

Članovi čitateljskog kluba, kao ujedno i brojni zainteresirani ljubitelji lijepe pisane riječi, u ugodnom ambijentu Knjižnice Ljubuški razgovarali su s književnicom Elizabetom Medić o njezinom dosadašnjem književnom opusu.

Pisala sam danima i nakon tridesetak stranica shvatila sam da pišem svoj prvi roman i nije bilo povratka. Samo oni koji se bave pisanjem znaju da kad jednom uđeš u te vode, iz njih više ne možeš izaći. Za mene je pisanje apsolutna zaljubljenost. Roman "Tvorci vremena snova", koji je koncem veljače promoviran, rezultat je mojih snova, a snovi su zapravo pokretači velikih djela, istaknula je, među ostalim, Elizabeta osvrćući se na svoje prve književne korake i romane "Anđeo nad mojom zemljom" i "Tvorci vremena snova".

Svoj osvrt na Elizabetine romane dao je i prof. Mate Grbavac, recenzent istih.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Svaka cast susjeda!

Održana književna večer s Elizabetom Medić
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari