U srijedu predstavljanje projekta "Uređenje trga iza OŠ Marka Marulića"

ljubuski.info

Općina Ljubuški poziva sve zainteresirane građane na Javnu prezentaciju projekta "Uređenje trga iza Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom".

Projekt će prezentirati dr. sc. Valerija Kopilaš.

Javna prezentacija će biti održana u srijedu 13. ožujka 2019. godine u 10 sati u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom.

Općina Ljubuški

Glas naroda

hahahahaah što ih Kim Jong Un izbaciva
sve projekat do projekta i sve na istom mistu
bravo Kimk jong Une!

https://ljubuski.net/21903-predstavljeno-idejno-rjesenje-uredjenja-parte...

ziđi Kime dok ne nestane ideja i prostora sve jedan na drugi pa onda pređi na uređene policijske zgrade i podzemnih garaža.

blago bud*lama njihovo je kraljevstvo HDZovsko!

Krvi ti pa je li ovo već bilo?? Šta je sad novo izmišljeno??
Amena ti..tako su imali i kružni pa ga u zadnji tren izobličili pa sad imamo polukružni.
Ko tu nešto mulja nije mi jasno?

Da, samo što se ada zna ko će kafić držat na istom.

Bitno je kradezeu otvoriti kafić pored škole a mislim da će im propasti ko i kino što ga obnavljaju godinama...kafić iza općine kafić iza škole kafić na kravici kafić kod crkve kafić na koćuši kafić na bijači graničnom prijelazu ma ne tribaju ljubuškom tvornice samo krafeze kafići

KOncept ok samo ne one kockice pobogu. Bina bi mislim bila potrebitija za mlade izvodjace, pojedince, umjetnike, plesne skupine, priredbe, pa i promidzbe, prezentacije isl., a ne da sluzi kao stekat za kafic. Kafic moze i na prostoru do, lijevo. Fontana bi se takodjer llijepo uklopila ali u sredini. Djecje sprave za igru izmjestiti lijevo i podalje od ceste. Sprave za vjezbanje su za moj pojam promasaj.

Kino je po njima trebalo biti završeno prije tri godine.Stotnu puta su medijski ponavljali pravi se kino završiće se u osmom mjesecu te i te godine...nigdje kraja,kina nema hoće da budu grad.Opet stotinu puta vrte priču po medijima za zgradu MUPA i Općine i podzemne garaže,nikad počet nikad tu bager neće ni doći.Partijska posla.Isto sto put najavljuju ovaj park,gospodo pa zar to sve već niste završili ili trebali završiti.Vi to niste ni počeli,mislite da smo svi mi nekakva djeca da ne vidimo što radite i za što nas smatrate.

dobro bolan šta si uzurija sa kinom, ti si valjda neki filmo ljubac, provozaj se do Mostara,Splita, to i neće biti kino već kulturni centar u kojemu se može i film prikazat

Dobro da bilo što naprave na tom mjestu.Najprije je to trebao biti veliki mega multijalni sportskrorekreativni centar sa olimpijskim zatvorenim bazenom,dvoranom i galerijom.To su bili snovi velikog Davorina Medića kojeg je tada podržavao Barbarić.Nakon 15 godina imati park i par igrališta na otvorenom zbilja nije šala.

hoće li biti fontana .to su ranije govorili

Fontanu mora donirati bandić, zna se kume.

U srijedu predstavljanje projekta "Uređenje trga iza OŠ Marka Marulića"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari