Karnevalskog društvo Prolog reagiralo povodom napisa u medijima

ljubuski.info

Povodom, kako su naveli, "lažnih natpisa" u medijima, priopćenjem za javnost oglasilo se Karnevalsko društvo Prolog.

Priopćenje objavljujemo u cijelosti:

Po završetku 21.Ljubuškog Karnevala, nekoliko medija i pojedinaca u našoj zemlji, objavili su prema instrukcijama koje su dobili iz Ljubuškog, kako je na Ljubuškom Karnevalu ismijavana "bošnjačka nacija", i kako se tvrtke koje su sponzori Ljubuškog Karnevala ograđuju od karnevala.

Povodom takvih natpisa, kontaktirali smo sve naše sponzore, koji su nam potvrdili da se radi o lažnim natpisima, te da se nitko od njih ne ograđuje od manifestacije koju podržavaju, i koju će nastaviti podržavati. Ostala su sporna dva sponzora.

Tvrtka "Violeta d.o.o.", koja se ogradila od Ljubuškog Karnevala, nije ni bila sponzor ovogodišnjeg karnevala, niti je itko iz organizacije karnevala aplicirao "Violeti" za sponzorstvo, niti je tvrtka "Violeta d.o.o." igdje navedena kao sponzor 21.Ljubuškog Karnevala. Sukladno tome, u marketingu "Violete" su dali odgovor da nisu bili sponzori karnevala u Ljubuškom, što je sasvim logično.

"UniCredit Banka" nas je pak kontaktirala sa upitom: "Zašto smo ih reklamirali ako nisu sponzori?" Iz "Karnevalskog društva Prolog", jutros je na adresu "UniCredit banke" poslano službeno očitovanje o datom upitu. Očitovanje prenosimo u cijelosti:

Poštovani!

Srdačno Vas pozdravljamo, i zahvaljujemo što ste kroz protekli dugi niz godina prepoznali kvalitetu i značaj "Ljubuškog Karnevala", te bili naš generalni sponzor u godinama 2006., 2007., 2008. i 2015. Svaki put kada bismo se prijavili na vaš natječaj, dobili smo pozitivan odgovor, na čemu Vam od srca zahvaljujemo.

Ove godine smo ponovno prijavili naš projekt na vaš natječaj, kojeg smo popunili dana 18.siječnja 2019.godine. U prijavi je navedeno kako projekt završava 3.ožujka, ali smo kao krajnji rok za uplatu sredstava naveli 3.travnja, budući da većinu naših računa plaćamo po završetku manifestacije.

Kao i ranijih godina, u vašoj aplikaciji je stajala napomena da vas nakon popunjanja prijave ne kontaktiramo dodatno putem maila ili telefona, već da čekamo da se vi nama javite. Budući da smo u organizaciji došli do trenutka kada trebamo tiskati plakate, letke i ostale promotivne materijale, a od vas nismo dobili odgovor, odlučili smo se za postavljanje vašeg logotipa na naše materijale, kao zahvalu za podršku u proteklim godinama, u nadi da će naša i ovogodišnja prijava proći na Vašem natječaju.

Žao nam je zbog nesporazuma, kojeg je izazvala "šačica ljudi" koja nije ni bila na Ljubuškom Karnevalu.

Nadamo se da ćete i ove godine podržati našu manifestaciju, koja je jedan od rijetkih međunarodnih događaja u Bosni i Hercegovini, a okupila je više od 200 gostiju iz inozemstva, više od 500 sudionika, te prema policijskoj procjeni oko 5000 posjetitelja.

S poštovanjem!

Predsjednik "Karnevalskog društva Prolog"
Jakov Begić

Što se tiče "šačice ljudi" koji su ovogodišnji karnevalski program razumjeli kao ismijavanje "bošnjačke nacije", njih nećemo komentirati u službenom priopćenju, jer ono što želimo reći kažemo sa pozornice na dan karnevala, pa tko nas želi čuti neka dođe. Smatramo da bilo kakvo dodatno "piskaranje" o programu karnevala nije ni smiješno niti korisno, pogotovo u korizmeno vrijeme.

Na kraju svega, ne možemo samo zahvaliti svojoj vjernoj publici i svim ljudima dobre volje, već smo dužni uputiti veliku zahvalu i svim zlobnicima koji se trude najljepši grad Ljubuški prikazati kao grad tame, jada, siromaštva, tuge, zlobe i zavisti, i koji uzaludno nastoje uništiti sve ono što je pozitivno i dobro. Takvi nam na kraju učine veću uslugu nego dobri ljudi, jer nas besplatno izreklamiraju, i s našim programom "zapale državu." Hvala i njima.

Vozi pajdo u Ljubuški!

Karnevalsko društvo Prolog

Glas naroda

HDZ zna se! Puno pozdrava svim HDZ-ovcim.

HDZ-ovo društvo Prolog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pravi odgovor svima pa i zlobnicima. Iskrene cestitke za organizaciju karnevaIa nadam se naredne godine jos bolje i ljepse. Ove godine je bio pogodak u sridu. Sretno !!!

Kad je ovaj portal istinu napisao nikad

samo što napiše vaša novinarka meduška
to je za vas istina pa ti si gospon portal falija
umisto ljubuskog portala ti si ljubuški info otvorija
a razlika između ova dva portala
isto kao burek u buregđžinicima
ljubuški portal pravi burek sa zrakom
a ljubuški info pravi burek sa mesom
jel tsk il ne tak

a nikad samo ložiona za krkane

Ovo je zlatno doba za krkane koji su nekad dolazili u grad ponedjeljkom i kad se održava turnir na sportskom centru. Sad im je široko pa mogu pokazati svu raskoš svoga intelekta i umjetničku osebujnost. Kakvu smo vidjeli!?

KarnevaI je jedan dan u godini ali biti čovićev maskirani KLAUN 365 DANA i igrati ludorije kako gazda svira to je humor svih humora

ako je karnevaI HDZ-ov, odsad glasam za HDZ

pa uvik su se mag*rad glasala a ljudi glasovali,
odavno si ti sa huzicom na izvolite što se tiče HDZa.
dakle trpi samar i glasaj se za ZNA SE!

Boli nekog K za koga ćeš glasat.

nije, HSP-ovci su to

meštar je HSP-ovac, ostali su devedesetka

nisu svi devedesetka, neki su u HDZ-u

ima ona jedna mala što u Mostaru studira, ona je živi zid

Da su danas izbori za koga bi glasovali i zasto?
(NE ZAKOGA NEBI I ZASTO)
Hvala unaprijed.

ja bi glaso da što brže propadnemo da i kradeze krene polako u njemačku vrijeme je

begic zvani cro cop

što čovik reče.karnevaI je u Ljubuškom 365 dana

Jedna jaca tvrtka iz gruda se ogradjuje da nebi izgubili mozda kupce,a vi nastavite pamet ste vise puta vec dokazali

Hajde pogan jedan i vi ste vijernici katolici fuj. Raspitajte se malo o tom sotonistickom ritualu kojega odrzavate u srcu katolicke Hercegovine

Zasto nisu reklamirali unicredit banku kako se ceka u redovima po 2 sata i Violetu kako neprodaje svoje proizvode Bosnjacima,neka se srami bolje bi bilo da su dali novac djeci sa posebnim potrebama nego podrugljivcima i stranackim huskatorima.Noga u dupe i mars zaradi i rugaj se

Na što spade "grad" kad ga dođu promovirati sa sela.... svak se petlja di mu misto nije.....Bliži im je bio Vrgorac da njemu pomognu.

Treba zabraniti ovo orgijanje luđaka sa krajnje ruralnih područja Općine Ljubuški. Sramotite grad, narod i općinu.

kobogda i dogodine

Karnevalskog društvo Prolog reagiralo povodom napisa u medijima
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari