MUP ZHŽ poziva vozače s invaliditetom preuzeti naljepnice za parking

ljubuski.info

MUP ZHŽ pozvao je sve vozače/osobe s invaliditetom da podnesu zahtjev za naljepnicu za parkiranje vozila osoba s invaliditetom s obzirom da veliki broj takvih vozača nema spomenute oznake.

Uprava policije MUP-a Zapadnohercegovačke županije ovim putem želi upoznati građane da nadležni odsjeci upravnih poslova (CIPS) sa sjedištem u Širokom Brijegu, Grudama, Ljubuškom i Posušju, sukladno članku 5. Pravilnika o obilježavanju vozila kojima upravlja osoba s invaliditetom ili kojim se prevozi osoba s invaliditetom ("Službeni glasnik BiH", br.92/15) izdaju znakove pristupačnosti (naljepnica za parkiranje vozila osoba s invaliditetom) na temelju podnesenih zahtjeva za izdavanje znaka pristupačnosti sukladno registracijama vozila.

Sve iz razloga jer je uočeno kako veliki broj građana s visokim stupnjem invaliditeta nema odgovarajuće oznake pristupačnosti obilježenim parking prostorima za osobe s invaliditetom, priopćeno je iz Uprave policije MUP-a ZHŽ.

MUP ZHŽ

Glas naroda

građani pozivaju mup zhž-a da oduzmu vozačke dozvole i oružje svima koji imaju papire o invalidnosti od 30%-90% i preko tih papira dobivaju ratnu penziju , svi imaju papire o ptsp-u tj da nisu u stanju rukovati sa istima

nema tu šta mup radit,on služi za pljačku građana i punjenje uhljebskih trbuha

Slika korisnika strangelove

Hahahah, uočeno, mislim stvarno...

MUP ZHŽ poziva vozače s invaliditetom preuzeti naljepnice za parking
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari