Održan Dječji karneval u Ljubuškom

ljubuski.info

Kauboji, princeze, vitezovi, žabe, dalmatinci i nekoliko desetaka drugih maštovitih likova ispunilo je danas Gradsku športsku dvoranu u Ljubuškom, a utjelovila su ih djeca iz brojnih maškaranih skupina koje su sudjelovale današnjem Dječjem karnevalu.

Djeca u maskama počela su se već oko 12 sati okupljati ispred Gimnazije Ljubuški, a potom je dječja karnevalska povorka napravila kratki mimohod po gradskim ulicama, da bi se male mačkare potom "poredale" u Gradskoj športskoj dvorani, gdje nije nedostajalo plesa i zabave.

Uz djecu iz ljubuških škola i vrtića, stigle su i male mačkare iz okolnih krajeva, Gruda, Međugorja i Posušja, a sve skupine su izvele prigodne točke na pozornici u gradskoj dvorani.

Osim na pozornici, plesalo se i pjevalo na parketu dvorane. Tribinu dvorane su pak ispunila lica ponosnih roditelja, baka i djedova, prijatelja i pratitelja malih maškara.

ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
ljubuski.info galerija
Radio Ljubuški

Glas naroda

Što nedođe para darijo da poškropi ovu dječicu ne moraš samo hopinaše škropit dali bi ti i ode štogoć samo što ti ne kupiš uštipke ni jaja

nego ko je doveo ovde decu da se prestave kao sretna a disu naša oćerana djeca koja slave i gaze njemačku zbog vaše uhljeb djece koja će sutra bit gora od uhljeb udbaša roditelja
na mladima LOPOVLUK ostaje -koga vi seljoberi farbate ubi vas POŠTENJE

lepa naša je bila karnevaI za naslikavanje hadezekana a ovaj karnevaI je zabava za njihovu dječicu da se uče bit važni i uhljebi kad porastu ko i njihovi roditelji kji cili život MUKOTRPNO rade na OPĆINSKOM PRORAČUNU to je TEŽAK i odgovoran posao???????????????

Ovo je dno dna kad istrazivacki novinar koristi djecu za svadu kad bi meni neko bio za nesto kriv i znam da sam u pravu ja bi ga nasao i skreso bi mu sve u lice a ne ovako.

Kradezeovci, vaša djeca će se stidjeti vas isto kao komunistička, grijeh vaš na vas i na djecu vašu.

a sto brisete komentare. il komentirati smiju samo podobni

Mora biti najmanje 90 posto Bradvicinih i Peharovih komentara.

dobra dobra jerko hahahahahahah

Bože sačuvaj kakva je ovo mržnja u komentarima

Nek vas je stid i sram s takvim komentarima. Zasto jednostavno ne mozete biti sretni zbog djecje radosti i srece? Pa vi ocito ni sami sebe ne volite, umrit ce te boni od tolike mrznje.

Sve je u porastu osim sreće.
Jadni vi sa sobom.Od portaliste do komentatora.
Kada ste bili sretni.Razmislite.
Dzabe euri i Švabija.Dzabe uhljebnički poslovi.
Vidite li igdje nasmijanog.

šta ste vi na vlasti napravili za one koje ste poćerali i za njihovu djecu jesuli hrvacka djeca u tuđini srećna dok vi kradete narod i pravite predstave za seljobere
svrbe vas bradvice i pehar jer nemaju oraha u jepu a takovi ljudi se ni boga ne boje
imate vi petu kolonu u vašim redovim ovi pomenuti su mala maca kako će vas vaši RAZBUCAT koji vas dobro poznaju

Održan Dječji karneval u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari