"Šmizle" oduševile Ljubušake

ljubuski.info

U sklopu svečanog obilježavanja Dana općine Ljubuški sinoć je u prepunoj dvorani hotela Bigeste u Ljubuškom odigrana predstava GKM Vitez "Šmizle".

Radnja predstave je smještena u lokal "Mali raj", staru kavanu na ivici propasti čija se vlasnica odlučuje da zajedno sa svojom kumom osnuje ženski bend. Tada počinju zaplet i glavna zabava za gledatelje, šest potpuno različitih tipova i karaktera - od bivše robijašice do kavanske pjevačice, od trostruko razvedene žene do samohrane majke dvoje djece, od zlostavljane supruge do mlade, urbane djevojke. Ove suprotnosti dovode do mnoštva komičnih situacija, osvježavajućih i inovativnih šala.

Više puta tijekom izvedbe glumci i predstava su mamili pljesak gledatelja.

Nakon završetka predstave sve nazočne je pozdravio voditelj i utemeljitelj GKM Vitez, Ivan Sajević, koji se zahvalio svim posjetiteljima koji su došli u velikom broju pogledati predstavu, te posebno načelniku Nevenku Barbariću i predsjedniku Općinskog vijeća Tihomiru Kvesiću na pozivu i na svemu lijepom što su doživjeli u Ljubuškom.

Na kraju je izrazio spremnost pomoći ukoliko jednog dana dođe do inicijative za stvaranje kazališta u Ljubuškom.

Radio Ljubuški

Glas naroda

sramota ljubuski umjesto u kinu odrùava prestave u hotelu.Još hoće biti grad..daleko smo mi od toga pod ovakvom vlašću Barbarina i Kveska

Ljubuški nema ni kazalište ni rodilište zato je zaslužan Nevenko Barbarić. Ali zato imamo Ševinih diploma na izvoz.

hebeš predstavu,
bitno je da su se zahvalili ljubuškom cviću
Barbarinu zvanom "padideka"
i Kvesku Kiseljačkom zvanom "ćumur diploma".

"Šmizle" oduševile Ljubušake
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari