Otvorena izložba učeničkih literarnih radova povodom Valentinova

ljubuski.info

Danas je u Knjižnici Ljubuški, povodom Valentinova, otvorena izložba literarnih radova na temu "Ljubav je…" učenika 5. razreda OŠ Tina Ujevića Vitina.

Dugo vremena psiholozi su bili neskloni kako definiranju tako i istraživanju fenomena ljubavi. Izgleda da se ta tema smatrala neozbiljnom i neprikladnom, a ništa bolje nisu prolazili ni oni koji su je pokušavali istraživati. Na ta vječna pitanja o ljubavi, zaljubljenosti i leptirićima u trbuhu, nismo uspijevali iznaći jedinstven odgovor. Tako je bilo do danas. Međutim, uvjerenja sam da su učenici 5. razreda OŠ Tina Ujevića, u svojim literarnim radovima, koji su danas izloženi u knjižnici, uspjeli odgovoriti na spomenuta vječna pitanja, istaknuo je Ivica Vizentaner, voditelj Knjižnice Ljubuški, u svojem obraćanju nazočnima.

Svečanost otvaranja izložbe uveličali su učenici recitirajući svoje pjesme, prepričavajući prigodne ljubavne priče te iznoseći svoje mišljenje na temu "Ljubav je…" te time svima poželjeli sretno Valentinovo.

Svi posjetitelji Knjižnice Ljubuški do predstojećeg utorka 19. veljače, bit će u prigodi vidjeti izložene literarne radove te pročitati što o ljubavi misle učenici 5. razreda OŠ Tina Ujevića Vitina.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

bravo evo opet vizi bizija sad će opet nema struje i li mutna voda iz parkova najskuplja na balkanu

Otvorena izložba učeničkih literarnih radova povodom Valentinova
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari