Od ponedjeljka laboratorijska dijagnostika Doma zdravlja i u drugoj smjeni

ljubuski.info

Iz Doma zdravlja Ljubuški najavili su proširenje zdravstvenih usluga koje se, u prvom redu, odnosi na početak rada Odjela za laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški u drugoj smjeni.

Obavijest prenosimo u cijelosti, ispravivši "labarotorij" u "laboratorij":

Od 18. veljače 2019. godine (ponedjeljak) Odjel za laboratorijsku dijagnostiku Doma zdravlja Ljubuški će, sukladno dogovoru djelatnika Odjela i v.d. ravnatelja DZ Ljubuški, započeti s radom i u drugoj smjeni.

Korisnici naših usluga će u drugoj smjeni, imati priliku odraditi pretrage: KKS (kompletna krvna slika), DKS (diferencijalna krvna slika), analizu urina i nalaz CRP-a iz kapilarne krvi (iz prsta).

Na ovaj način ćemo, uz prethodno uvođenje rada u drugoj smjeni na Odjelu za radiološku dijagnostiku (RTG služba), omogućiti žiteljima općine Ljubuški bolju i sveobuhvatniju zdravstvenu uslugu u Domu zdravlja Ljubuški te na taj način prevenirati neželjene događaje kojima smo ovih dana, nažalost svjedoci, u našem okruženju.

Tijekom siječnja 2019. godine smo iz vlastitih sredstava nabavili aparat za analizu CRP-a iz kapilarne krvi na Odjelu za laboratorijsku dijagnostiku, tako da sada roditelji naših mališana ne moraju ovu skupu pretragu plaćati u privatnim laboratorijima, nego je mogu, po uputi pedijatra, izvršiti u Domu zdravlja Ljubuški.

Glas naroda

Bravo, za svaku pohvalu. Uostalom kako je to bivši ravnatelj
već bio dogovorio sa lab. prije nego su ga ova g ov na iz
kradezea smijenili.

opet se debeli kiti tuđim perjem

majstor je za prodavanje magle ovaj landeka.
Svako malo priopćenje za medije, te on ovo
te on ono. Koda niko prije njega nije
postojao. Baš bijedno i jadno.

Ne miješajući se u politički ustroj Doma zdravlja i uplitanje kradezea i u naše zdravlje, za pohvalu je početak rada druge smjene za laboratorij. Bilo je konačno vrijeme jer potreba je bila već odavno.

Slavenka granić u Dz je doveo srećko matic to je jedno od najboljih kadrovskih rješenja svaka mu čast za razliku od onih koje je s bucina doveo ivan landeka mali dilkos koje mu bolje bilo da se drži medicine da nauči očito ekg

a moj sreco da si se ti kitio ovako i promovira za sve...da si ovoliko u medijima bio moga si bit covic sad :D ovaj uvede drugu smjenu na portal,dode auto koje si ti platio i narucio ministri svi,rljubuski slikanje odijela ovo ono :) aj landeka i kad pojedes na mostu platu uslikaj i objavi na portal,isto si neka klinka kad na fb objavi kad [ * neprimjereno * ] hahah

Je li taj Sreco bio u HDZ. Je li taj uzurpira Dzevlanov prostor za osobne interese odnosno regulira objekat,bas me zanima na koji nacin. Sve ista gov..

To je taj prim .doc koji nije ništa uzurpira nego nego po zakonu proveo a vi i vaši mentori probali blokirati uzalud vam trud junaci. BIO I BIT CE CLAN PONOSNI HDZ

Je u opštini sve s papirima regularno kad "vi"to "regulirate", al u stvarnosti s tim prostorom nije bas tako. Ima ljudi koji znaju kako je to Dzevlan izgubio.

To nije Srećo.
To je gospodin doktot Srećko Matić.
On je bio i ota gospodin a isto tako ponosni član HDZ.a.
A njegovi protivnici nek se pitaju kome pripadaju.

Pripadaju HDZ- u a kome drugom.

To nije nikakav srećo nego primarijus docent na elitnim sveučilištima od londona do zagreba koji je dom zdravlja učinio boljim kvalitetnijim i član je hdz i ostace pozz domovini! A on za razliku od ivana landeka i njegovih mentora ne zlouptrobljava garaže doma zdravlja. Za Vlastitu korist

Do kud je to stiglo?? Sad se treba svrstavati, ili za Ćeću ili Landeku, a u biti su to samo dvije struje unutar HDZ-a ( iliti dvije frakcije u skladu sa Teorijom države i prava).

Bravo za svaku pohvalu, još da se uvede više specijalisa da se ne mora placati na privatni pregled. Sve pohvale tko god da je doprinjemo ovom projektu.

Doprinio goran mlinarevic i njegova bratija s ivanom landekom

I da pedijatrija radi u dvije smjene, a ne da se svađaju međusobno. Da i oni čiju djecu zaboli popodne mogu doći, ili ako su kakve sreće pa rade da mogu poslije posla dovesti djecu.
Landeka svaka čast!

Srećo molim te ne piši više komentare o sebi kako si najljepši i najbolji. Tvoj pakleni plan oko ljekarni je propao, zato si i došao u Dom zdravlja, sad kući popij koju čašicu vina, ali nemoj pretjerivati i uzivaj.

Ja ha jesi mozak.znas li razliku izmedju mrava i Srece kako ti kazes

opet igra ona ili anti ili titi ali negde svrstan moraš biti

Gdje su nestale garaže za servisiranje i pripremu sanitetskih vozila doma zdravlja?
Cvit likarije zna.Kao i Landeka a ponešto znaju i goran i marija. Odgovorite ljudima.
A naši vozači kada trebaju počistiti auto ili zamjeniti ulje, trebaju to raditi na kiši
i buri, Jeli to ta nova politika vd ravnatelja sa bučina.

Šta tebe briga za auta doma zdravlja.Bitno je da goran i marija u
u talu sa landekom imaju interesa. Koji dom zdravlja, koji pacijenti
koji vozači. Prodavači magle.

Nemojte narode sekirat ,Bozja kazna stigne svakoga pa će tako i Lučiće i Mlinarevoće,a vec su kazna sami sebi .... ne moze se bogatit na tuđoj nesreci i kraduci posao drugima

Od ponedjeljka laboratorijska dijagnostika Doma zdravlja i u drugoj smjeni
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari