U petak radionica o pustolovnom turizmu

ljubuski.info

Otvoren je poziv na radionicu "Pustolovni turizam - Razvoj i promocija programa" koju organizira Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije.

Na ovoj radionici će se, između ostalog, raspravljati o razvoju i promociji programa turističke ponude, s posebnim naglaskom na aktivni turizam na području Zapadnohercegovačke županije.

Najvažniji cilj za organizaciju radionice je provođenje popularizacije avanturističkog turizma kroz formiranje novih programa za razvoj turističke ponude na područjima na kojima turizam nije dovoljno razvijen, a imaju turističke potencijale u tradicijskoj i prirodnoj baštini.

Radionicu će voditi stručnjakinja za razvoj aktivnog turizma, gospođa Iva Bencun, vlasnica poznate turističke agencije Feral Tours d.o.o., organizatorica Zadar Outdoor festivala, te predsjednica Zajednice pustolovnog turizma pri HGK, a održati će se u petak, 15. veljače 2019. godine na Agroturizmu "Marića Gaj" u Grudama, na adresi Marića strana 289, Ružići, s početkom u 10 sati.

Ova radionica je podržana od strane projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o., a ujedno je nastavak aktivnosti u okviru projekta "Razvoj i diverzifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji", na kojoj će vaše sudjelovanje biti od izuzetne važnosti, a sve s ciljem pristupanja što kvalitetnijoj izradi Plana razvoja turizma Zapadnohercegovačke županije, s posebnim naglaskom na aktivni turizam.

Na radionicu se možete prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije info [at] eui-zzh.ba najkasnije do četvrtka, 14. veljače 2019. godine do 12 sati.

Glas naroda

Slika korisnika strangelove

Gledao sam jedan film, mislim da glumi žanklodvandam, on bježi a oni ga love po sumi sa snajperima i svacim, mogli bi to napravit, avanturizam za bogate

može i tema iz Hitchcockovog filma Drž'te lopova , uhvate nam turisti lopove i još plate ulaznicu , gdje ćeš bolje

Gdje ćeš veće pustolovine od vožnje po zapadnohercegovačkim cestama,posebno u ljubuškoj općini.
Nema veće pustolovine od izbjegavanja rupa,šahtova,policajaca i radara

I ležećih policajaca

Dati turistima prosječnu plaću 882 km,neka plate sve račune školarine,mise i sve što treba,a od ostatka neka žive mjesec dana. To bi bio hit u svijetu avanturista.

Tko živi i preživi u bih bez plaće i bez mirovine bez zdrastvenog osiguranja bez socijalne pomoći i bez karitasa e to je pustolovina i preživljavanje

Svi koji žive ovdje su pustolovi

U petak radionica o pustolovnom turizmu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Svi smo mi krvavi ispod kože Vera Soldo | Republika info
ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari