Plan korištenja sredstava za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2019. godinu

ljubuski.info

Na 6. sjednici Vlade Zapadnohercegovačke županije, održane 7. veljače 2019. godine, usvojeno je Izvješće o korištenju financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2018. godinu.

Donesena je i Odluka o davanju suglasnosti na Plan korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2019. godinu.

Plan korištenja sredstava posebne naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo predstavlja korištenje sredstava posebne naknade ostvarenih na temelju članka 137. Zakona o zaštiti od požara i vatrogastvu ("Službene novine Federacije BiH", broj: 64/09) prema kojemu je uvedena obveza osiguravajućim društvima i drugim pravnim osobama koje se bave osiguranjem imovine pravnih i fizičkih osoba izdvajanja financijskih sredstva iz premije osiguranja imovine od požara i prirodnih sila u iznosu od 6%, a 1% sredstava od naplaćene funkcionalne premije osiguranja koja se odnosi na osiguranje motornih vozila.

Ukupni planirani iznos sredstava posebne naknade za zaštitu od požara je u iznosu pod 14.000 KM, od čega su predviđeni tekući izdaci u iznosu od 6.000 KM, tekući prijenosi drugim razinama vlasti u iznosu od 4.000 KM, dok je, za nabavku opreme za vatrogasne postrojbe, predviđen iznos od 4.000 KM.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

pričaju da barbi vatrogasna kola ne trebaju on u pasatu voza pojeći motor za nedaj bože da se upali opet plantaža

Plan korištenja sredstava za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2019. godinu
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari