Održana 6. sjednica županijske Vlade

ljubuski.info

U četvrtak 7. veljače 2019. godine, pod predsjedavanjem predsjednika Vlade Zdenka Ćosića, u Širokom Brijegu je održana 6. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici je Vlada donijela:

  • Odluku o davanju suglasnosti na Financijski plan Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2019. godinu;
  • Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o izvršenju Financijskog plana Javne ustanove Zavod za odgoj i obrazovanje za 2019. godinu;
  • Odluku o davanju suglasnosti na Plan korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2019. godinu;
  • Odluku o odobravanju prodaje službenih motornih vozila Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije putem javnog nadmetanja.

Također, Vlada je prihvatila Izvješće o korištenju financijskih sredstava ostvarenih na temelju naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo za 2018. godinu, koje je izložio ravnatelj Uprave civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije Drago Martinović.

Vlada je donijela Rješenje o prijedlogu za imenovanje člana Školskog odbora Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg, kojim se u ime Vlade Zapadnohercegovačke županije za imenovanje člana u Školski odbor navedene Gimnazije predlaže Zoran Slišković.

Isto tako, Vlada je donijela Rješenje o prijedlogu za imenovanje člana Školskog odbora Srednje škole Antuna Branka Šimića Grude, kojim se u ime Vlade Zapadnohercegovačke županije za imenovanje člana u Školski odbor navedene Srednje škole predlaže Željka Penava.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Pogledaj ih na slici ko Smogovci.

Neka oni zavod financiraju, još auta neka nabave i namještaja, malo šminke za direktoricu zavoda

Zavod za odgoj i obrazovanje pa oni su dno dna

Pr.de.nje na kvadrat et to je vlada donijela

Šta im bi svi ustaše sa svojih stolica.Aaaajmo nadesno ravnaj se.

pogledaj vlade banovine rvacke i ovi se bore za bih
ja ovde ne vidim bih nigdje!

drugi sa desne strane glavni prodavač diploma u zagrebu

Bio sam na 3 seminara koje je Zavod organizirao. Odličan izbor predavača, vrhunskih stručnjaka iz RH i zanimljivi i poučni seminari i radionice. Većinu vanjskih suradnika Zavoda poznajem i radi se o stručnim i sposobnim ljudima koji su savjetnici u pravom smislu te riječi. Ljubomornih ljudi i neradnika će uvijek biti. Onih kojima je lakše pisati negativne komentare nego pripreme. Samo nastavite ovako kako ste počeli. Kapa do poda!

Sigurno da ima kvalitetnih vanjskih suradnika i moguće je da je takvih većina. Ali isto tako obrazloži mi po kojem kriteriju je izabrana savjetnica sa 4 godine rada u nastavi. Zanemarimo stranačka postavljanja na funkcije, prelaska iz stranke u stranku i dovođenje funkcija u sukob interesa. Jel to možda glavni kriterij natjecaja odnosno javnog poziva? I gdje je dotična stekla relevantne kvalifikacije da ni mogla obnašati takvu dužnost?
I da...Priprave su najmanji problem..

Steći zvanje pomoću izvrsnosti, semestar trajao i do dva tjedna, ostalo znaju svi koji su sudjelovali u pomaganju...

A na sta ce bit ljubomorni,na bezakonje i neznanje. Jadni ti ste vi koji mislite da ste kupili znanje, kad ste kupili diplomu. Diploma bez znanja je samo jedan obicni papir koji ce vas skupo kostat.....

Sad što si naučio dici prenesi, možda im se ukaže zavod ili Njemačka, ne fališ ti zavod da nemaš koristi od njega.

Učila me je ranih devedesetih, zna selo kad bi išli kući, kad zazvoni na crkvi, sami bi se raspustili.

dokle će mo trpit lopovluk kradezea nema nam druge nego svi pod gupćevu lipu na bijaču

vidi ji ko pogrebno društvo

kad ide lepa naša na televiziji da se nagledan naši susjeda dobročinitelja i uhljeba to treba snimit za arhivu

Bitno su uslikati ispred Kriza i šahovnice da sve dobije Kršcanski i Hrvatski predznak a o postupcima i moralu dno dna skoro svi ministri i podprdsjednik vlade

došla čudna vremena udbaši se slikaju ispod križa i hrvackog grba a lisice sa kokošama spavaju u kokošinjcu
to je sakri se zeko magarce škope!

Jadan ti je onaj ko je opsjednut s drugim ljudima. Zlo, mržnja, negativnosti. Usmjerite energiju na nešto pozitivno pa će vam život biti ljepši.

Tocno si rekao. Treba zivjeti zivot svoj i ne zagorcavati zivote bliznjih.Treba sacuvati svoju obitelj,a ne mijesati se u tude brakove i razarati tude obitelji.To je najveca opsjednutost danasnjeg narastaja.

Održana 6. sjednica županijske Vlade
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari