Što je policija pronašla kod prodavača diploma?

ljubuski.info

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u saradnji s policijskim službenicima MUP-a RS, MUP-a Unsko-sanskog kantona i Policije Brčko distrikta, jučer su proveli operativnu akciju kodnog naziva "Pečat" u okviru koje je uhićeno devet osoba zbog postojanja sumnje da su počinile kazneno djelo "udruživanje radi činjenja kaznenih djela" i "krivotvorenje isprave" Krivičnog zakona FBiH.

Nakon kriminalističke obrade u prostorijama SIPA-e, pet uhićenih osoba je predato u dalju nadležnost Tužiteljstvo Unsko-sanskog kantona.

Prilikom pretresa na osam lokacija na području Velike Kladuše, Cazina, Bužima, Novog Grada, Kozarske Dubice, Prijedora, Banja Luke i Brčko distrikta BiH, gdje se postupalo po naredbama za pretres, kod tih osoba su pronađeni i privremeno oduzeti i predmeti:
14 mobilnih telefona, tri laptopa, računar, pet pečata, 12 diploma o završenoj srednjoj školi, četiri kopije diploma o završenoj srednjoj školi, 12 svjedodžbi o završenom razredu srednje škole, tri zahtjeva za upis u srednju školu, dvije originalne diplome više poslovne škole te tri akta vezana za zapošljavanje u Njemačkoj.

Također je pronađeno: četiri uvjerenja o završenoj osnovnoj školi, dvije prazne radne knjižice Federacije BiH, tri prazne pripravničke knjižice za zdravstvene radnike, dva ljekarska uvjerenja, četiri bianco izvoda iz matične knjige vjenčanih, izvod iz matične knjige rođenih, svjedodžbe o završenim razredima srednje škole, uvjerenja o osposobljenosti za različite smjerove, uvjerenje o polaganju stručnog ispita Ministarstva zdravstva RS, uvjerenje FBiH o državljanstvu, ugovor o radu na neodređeno, odluka o prestanku radnog odnosa, potvrda o radnom iskustvu i uvjerenje o uspjehu učenika, priopćeno je iz SIPA-e.

Glas naroda

Made in Ševo.

Skinite ovog Ševu i njegovu Eduku zabavlja nas svaki dan.Ja ne koristim usluge plagijatorske kuće Ševo.

mogu pronaći sebe

Počnite hapsit i one koji kupuju te diplome.

svaka čast ovom portalu da njega nema bili bi u medijskom mraku adezea i ostalih nacionalnih stranaka čitali bi oslobođenje i veselu svesku
bravo portal najviše se čitaš u štabovima prevare to jeest adeze partije!

Pronasli su dokaze koji ce nestati isto kao i Čovićevi... To je sve HDZ, zar netko vjeruje u policiju sudstvo itd itd

Ševo prodaje diplome ali to je čista ljudska i moralna propast. Ne možete postići znanje da 17 dana postanete medicinska sestra.

jesi šašav šta će ti znanje znaš napisat uputnicu onom ko zna i bog te veselio

prodajem jednu orginalnu diplomu za dvi ševine da mogu uć u kradeze da budem vlast

Dali je istina da se priprema kupovina Eroneta?
Ko su potencijalni kupci?
Ili je to samo šuplja priča?

Da provjerena informacija 100% Ševo kupuje eronet i rekao mi je da ce spustit cijenu impulsa

Slika korisnika strangelove

Kupuje ga Croatia osiguranje

Što je policija pronašla kod prodavača diploma?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari