Održana radionica o razvoju turizma u ZHŽ

ljubuski.info

U srijedu, 6. veljače 2019. godine u zgradi Vlade Zapadnohercegovačke županije u Širokom Brijegu, održana je radionica "Vizija, ciljevi, koncepcija razvoja i marketing strategije kroz Plan razvoja turizma u Zapadnohercegovačkoj županiji" koju je organizirao Ured Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije.

Na ovoj radionici koja je nastavak provedbe aktivnosti u okviru projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji" sudjelovali su predstavnici javnog, privatnog i nevladinog sektora u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Radionica "Vizija, ciljevi, koncepcija razvoja i marketing strategije kroz Plan razvoja turizma u Zapadnohercegovačkoj županiji" je organizirana s ciljem definiranja poželjnih načela razvoja turizma na području Zapadnohercegovačke županije kroz stvaranje vizije, ciljeva i koncepcije turističkog razvoja, odnosno aktivnosti, mjera i programa u cilju podizanja konkurentnosti turizma na području ove županije.

Na samom početku radionice se uvodno obratio Ivan Jurilj, ravnatelj Ureda Vlade Zapadnohercegovačke županije za europske integracije. Podsjetio je one sudionike na radionici koji su već sudjelovali na radionicama koje organiziraju u nizu u okviru ovog projekta, kao i upoznao preostale sudionike koji nisu do sada sudjelovali sa idejom projekta i krajnjim ciljem, a to je Plan razvoja turizma Zapadnohercegovačke županije. Pozvao je sve njih uključiti se u ovaj proces te dati svoj doprinos putem prijedloga ili komentara u završnoj fazi izrade navedenog dokumenta.

Nakon uvodnog dijela, uslijedila je prezentacija na temu radionice koju je pripremio gospodin Ivo Kunst iz Instituta za turizam. S obzirom na opsežnost teme, radionicu je podijelio na dva dijela:

  • Turistička resursno-atrakcijska osnova, dostignuti stupanj razvoja turizma i swot analiza turizma ZHŽ;
  • Promocija i brendiranje ZHŽ kao turističkog odredišta.

Kao i na svakoj dosadašnjoj radionici, nakon teorijskog dijela uslijedila je rasprava, kada je gospodin Ivo Kunst upoznao sudionike da će im biti dostavljen prijedlog Plana razvoja turizma Zapadnohercegovačke županije kako bi imali mogućnost dokument analizirati i dostaviti svoje prijedloge i komentare.

Ova aktivnost je financirana u okviru projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Glas naroda

Tko o čemu, Jurilj o turizmu.
Promjeni profesiju!

pogledajte fotografiju skupa, nema federalnog grba a male prodavače i ugostitelje vi isti iz te vlade tlačite i zatvarate i naplaćujete im astronomske kazne zbog toga, ne nitko iz sarajeva nego vi iz zhž-a , maske vam padaju bitna vam je samo tlaka naroda i naplata novaca da vama bude, sram vas i stid bilo, te ljude što se i bave turizmom bez vas već 25 godina s time tlačite i sad govore držite

Ljubuški ima viziju, zapravo vizija, crtaj, boji, čitaj, maglu prodaji...zna se

ovde zasjeda banovina rvacka fali tuta štela i boban

Molim vas o kakvuturizmu pričate ŽZH?
Malo tog izletničkog s naglaskom Kravica gdje se uglavno od ulaznica prihoduje. i od Blidinja nešto
Sigurno ima 15god. priča o razvoju i strategiji turizma pa šta se od toga napravilo
Gows Jurilj dok je bio u REDAH-u isto uvjek sastančenja i radionice i kakvi su rezultati???
Ma ove radionice su nečiji projekt i nama sa time ispiru mozak, znamo koliko smo i znali
Priča o turizmu a kdje su turističke zajednice? itd...

Održana radionica o razvoju turizma u ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Piralen - Mostarska skraćenica za otkaz! Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Sama svoja veleposlanica Ružica Zeljko
ljubuski.info
Tiha revolucija Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari