Ugovorena polica osiguranja za pripadnike GSS-a

ljubuski.info

I ove godine Uprava civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije ugovorila je policu osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za sve članove tj. pripadnike Gorskih službi spašavanja (GSS) u Zapadnohercegovačkoj županiji.

Zaključenom policom osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) svi pripadnici GSS-a u Zapadnohercegovačkoj županiji, njih ukupno 86, osigurani su od slijedećih rizika: smrt uslijed nezgode, trajni invaliditet uslijed nezgode, smrt uslijed bolesti, troškovi liječenja i dnevna naknada za liječenje u bolnici.

Osiguranje pripadnika GSS-a u Zapadnohercegovačkoj županiji od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) odnosi se na osiguravateljsko pokriće pri obavljanju djelatnosti i izvan obavljanja djelatnosti, točnije od 0 do 24 sata.

U 2017. i 2018. godini Uprava civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije potpisala je ugovore o međusobnim pravima i obvezama s Gorskim službama spašavanja Široki Brijeg, Posušje, Grude i Ljubuški.

UCZ ZHŽ

Glas naroda

A vijesti u p.m.,sad ce nova vijest da su im isplatili placu,sto je svugdje normalno kod nas je vijest za naslovnice

Volonteri u GSS volontiraju dok na drugim radnim mjestima razna stranačka potrkla imaju plaću i trude se da što više hapnu dok se more...
Jako je motivirajuće kod nas bit član GSSa.

koji treba fakultet završit da bi radio u gorskoj službi spašavanja trebali im radnika i gdje se treba prijavit

Ugovorena polica osiguranja za pripadnike GSS-a
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari