Zašto je samo jedna ruka bila protiv?

ljubuski.info

Na zasjedanju Hrvatskog narodnog sabora nisam dala podršku Draganu Čoviću u izboru za predsjednika jer smatram da je Dragan Čović imao dovoljno prilika energičnije se boriti za položaj Hrvata u Bosni i Hercegovini (očito mu ne ide ili nije u interesu). Mi ne trebamo od gospodina Dragana Čovića stvarati kult osobnosti ili ličnosti, nego trebamo kritički preispitivati (ne)učinke njegove politike za interese hrvatskog naroda. Deklaracija HNS-a je strateški dokument za zaštitu prava hrvatskog naroda u BiH i podržavam je, ali također ističem da predmetna Deklaracija treba biti i podsjetnik za pasivnu i poražavajuću politiku predstavnika hrvatskog naroda od Daytona do danas. #399 za #jasama, napisala je 'Republikanka' Antonija Banožić iz Širokog Brijega na Facebooku.

Banožić je bila suzdržana, a stranka kojoj pripada, Hrvatska republikanska stranka, nije niti glasovala.

Podsjetimo, Antonija Banožić je gradska vijećnica ispred Hrvatske republikanske stranke u Širokom Brijegu, koja je i bila protiv proračuna ovog grada.

Glas naroda

Biti suzdržana znači da nisi ni ti protiv samo bi se.. a dati...

Oni koji su protiv HDZa ili UDBe ne žive dugo!!!

Bila je dama sa Sirokog suzdrzana kaze privarila se jadna nije usla u Zupaniju uletijo Jelic umisto nje a ona je iz HRS stranke drugi put bice ZA

Svaka čast na hrabrosti i dosljednosti

Koreja je mila majka za nas, samo jedan glas nije za Čovića. Eto nam oporbe

klimoglavci da je on i vjetrove pustio isto bi oni napravili

Antonija usta ti se pozlatila,kakav kult licnosti on je mislim na druga covica politicka,profiterska mafija koji u svom kvazi politickom radu vidi samo profit za osobni probitak i probitak njehove obitelji i kumova.Ako dozivi drug dragan pravnu bih drzavu on ce i njegovi jataci gulit zenicu.Toliko o SKJ-HNS.

Znači vožd od radobolje dobio 99% glasova dobro da nije kao sadam ili slobo 120% glasova na izborima

U Albaniji za vrijeme Envera Hodže sin partije rada drug Enver je isto dobivao 99%.glasova .

Ova snimka je realnost hrvatske politike u BiH. Oporba je nikakva. Bravo za hrabrost ove gospođe, malo ih je koji bi se usudili ovako javno pozvati na odgovornost dragog vodu.

Ne znam uopće da li je bilo više protukandidata ili je to po dobročiniteljevu komunističkom uzoru, demokratski ali tito je jedini kandidat? Po svemu je to kopija komunističke diktature, znamo i zbog čega. Velika većina tog tužnog sabora su komunjare skojevci i skojevčad. Stranke sa Hrvatskim predznakom, njihovi političari nemaju pozitivnih rezultata osim svog osobnog bogaćenja. Narodu se laže i petlja, obećava da će biti bolje ali oni koji shvate da je to obmana, da je političarima od naroda samo potreban križić kad je glasovanje, naravno duboko razočarani totalnim kolapsom i propašću sele u uređenija društva. Fala Bogu da se još može.

A zar je Slaven iz HRS digo ruku? a jeste se bili razbacali.

E moj narode... Koja oporba, samo jedan izaslanik nije bio za Čovićev izbor. Ova Deklaracija je samo mazanje očiju javnosti da se bore za prava Hrvata, a ustvari bore se za vlastite džepove.

CRNA OVCA

Nije , nije šala
za Vrapča je ova mala .

Svojim stavom Antonija se diči
pa glasanje HNS- a na jednoumlje ne sliči .

Kako ovo omakla se skroz velika greška
a budućnost spram Rusijom tako strateška ???

Ma daj te cura je samo zeljna paznje i pozornosti pa ne vidi drugi nacin.

Ovo je dokaz jednoumlja zbogom demokracijo, sve vas je Čović kupio jadni vi bili, HDZ-1990 do HSP-BiH svi prodaše dušu udbašu Čoviću a ne tako davno su mu lomili ruku sa kojom se potpisivao ćerilicom, koliko ste jadni i licemijerni.

ovdje hrvati biraju hrvata i svi jednoglasni.na proslim izborima se kolju i milion kandidata,a sve nacionalni interes u pitanju.i onda im krivo kad im drugi biraju predstavnike naroda.dobro su ljudi rekli sve su to ista gofna.

Zašto je samo jedna ruka bila protiv?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari