Dragan Čović i 598 licemjera

ljubuski.info

Tko kaže da veličina nije bitna, taj laže. Upravo jučerašnji sabor HNS-a je sredstvo za novi uzlet Draganu Čoviću, koji je skupio 598 podobnika i jednog suzdržanog koji su slušali njegovu novu koncepciju lažne borbe za svehrvatske interese, a oni su sažeti samo u izmjeni izbornog zakona.

Četvrt stoljeća godina Hrvati se vrte oko jedne stvari, a to je politički status u BiH i nikako da postanu čimbenik bez kojih se ne može i ne smije.

Kako ovih 599 slijepih podanika služi Čoviću, tako i on 20 godina služi drugome, a nikako ne i narodu kojem je obećao Treći entitet, pa porekao, Hrvatsku televiziju, pa ništa, i sve tako redom. Ali uspio je ostvariti održanje utjecaja velikosrbijanske politike u BiH.

Uz skromni izuzetak Slavena Raguža, na saboru nije bilo riječi o korupciji, pljački, iseljavanju, povratku Hrvata, problemima gospodarstva, lažnim diplomama, patvorenim na mostarskom sveučilištu, unutar stranačkih škola obitelji Ševo, srpskih fakulteta i drugih divljih učilišta.

Sav kriminal stao u dvije riječi - medijsko nasilje!

Vrhunac licemjerstva se odrazio i u Deklaraciji, u kojoj se poziva na jednakopravnost Hrvata, dok je sveprisutni rezultat vladavine HDZ BiH upravo inaguirao nejednakost uobličenu u najgorim oblicima nepotizma i stranačkog kadroviranja i zapošljavanja. Nadmašili su farizeje navodeći kako temelj kadroviranja moraju biti načela izvrsnosti i učinkovitosti kada je bjelodano kako prolazi samo poslušništvo i podobnost.

Nije bilo riječi o stanju u županijama koje su pred financijskim kolapsom ne samo zbog korupcije, već nestanka ljudi. U Livnu će ostati samo Borjana Krišto, u ZHŽ Predrag Kožul, u HNŽ Ljerka Miličević i Nevenko Herceg. Na kraju će ostati samo Dragan Čović.

Svaki od njih se pobrinuo za rezervni položaj, nauštrb jadnog naroda. Narod može samo ponoviti stoljeće 7. i postati roblje u nekoj novoj stvarnosti i državi. Sav očiti kriminal, korupcija i katastrofalne politike su stale u par riječi - medijsko nasilje! Očito je za sve je netko drugi kriv, upire se prstom i nastavlja istim smjerom, ka rubu litice.

Politika HNS-a je samo šuplja priča. Na Saboru nije bilo predsjednice Kolinde Grabar - Kitarović ni Andreja Plenkovića, jer je to rezultat Čovićeve izolacije. Priča o deklaraciji iz Hrvatskog sabora je mrtvo slovo na papiru. Udruga građana HNS je instrument održavanja starog korumpiranog stroja koji je svrha samom sebi i sve dok u njemu ne dodje do (r)evolucije ili dok se ne stvori nova odgovorna politička stranka unutar Hrvata ni ne može doći do promjena na bolje.

Od 14 (četrnaest!) stranaka koje su sudjelovale na zasjedanju, sve je bilo očekivano. Stvarnost Hrvata je surova i ništa se neće promijeniti, Čović ce i dalje imati pravac djelovanja prema istoku. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ovih dana govori kako Srbi i Hrvati mogu naprijed samo ako su zajedno. Hrvati u Hrvatskoj gledaju prema zapadu, Vučić gleda prema istoku s jasnim osloncem na imperijalizam SANU, a preko Čovića i Hrvatsku "vuče za rep".

Hrvati u BiH su najveći gubitnici.

N.B.

Glas naroda

Ovako je podržavan i Sanader: Kad je pao svi su mu okrenuliu leđa. Tako će završiti i ovaj "PLEMENITI GOSPODIN"

Oće li mi itko reći zašto su ogromna većina vlasnika malih i velikih firma u Ljubuškom bili na skupu HDZa i pljeskali Čoviću. Postoji neki razlog ali evo ja ne znam koji.

U[ * neprimjereno * ]avanje svih stranaka HDZ u kao Devedesetka Zarkic Tonco i slični ušup katori

Što će sada reći na sljedećim izborima:
Ilija, Gašpar, Tonće, Žarkič, Šajka... i ostali predstavnici buntovne oporbe.
Ovo je se konačno podigao zastor i pokazalo pravo lice "tetka" Ljubića i njegove družine...

Vidite kada su izvadili matu iz septičke da se ništa nije prominilo.
prije su hovna bila vizualno podijeljena a sada ostalo samo da se uključi delimano mikser i kad se isključi" jopet" isto tukne oli ti ga "jopet" ista hovna.

Zaključak:
Hovna badava diliti matom oli ti ga "jednom hovno uvik hovno"!

Cim zapuca prve ih utrat u rovove

Ma čim zapuca čović bježi u vilu na moru a ostali u zagreb u svoje stanove da se bore do posljednjeg hrvata

ovo su uništavači hrvatskog korpusa

kakvo pucanje, nema metaka,konzerava, para nema ništa ne stranjajte

Raguž je isto izdajica cim je snjima

HRS jedina oporba u hrvata

Ču li HDZEKANA Slaven snjima.Pobro moj Slaven jedini ima svoj stav i stalno ističe probleme u hrvata.Slaven ne izdaje,svi trebamo podržati Slavena ako mislimo na bolju budućnost

Ako je ovih 600 vrijedniji od nas 60 tisuća koji smo se iselili zbog njih i njihove politike onda ćemo postati manjina u BiH

Za Hrvate u BiH nisu problem ubijeni protjerani logoraši opljačakani silovane iseljeni ... problem je samo jedan a to je što Dragan Čović dobročinitelj nije u Predsjedništvu BiH.

Sva sreća što Čović nije predsjednik bili bi već u Velikoj Srbiji,svi bi postali Jugoslaveni i pisali bi ćirilicom.

Nije bilo 600 nego nas je glasalo 380 raja otisla kuci bilo je dosadno i bljak

Svaka Ti čast N.B.kad imaš snage nešto napisati, jer oni su isčupali dušu većini hrvatskog naroda, tako da mnogi više nemaju snage.

Alibaba i 599 razbojnika...

Bravo HRS

Ovo je dosada najveća pobjeda dragana Čovića smišljena isplanirana sprovedena vrhunski svaka čast.poslje ovog dragan čović neće više primati kritike na račun Hdza jer će reći da on provodi politiku HNSa. Ovdje je dobijo 100% potpru veću nego Hdz na izborima štoje još zanimljivije dobijo potporu od onih lajaša sa izbora koji su kazali i ukazivali na izbornu krađu da su pokradeni od dragana čovića danas od isti on dobijo glasove. Ja neznam kakav smo mi to narod za koga mladost izgini neznam neznam neznam.

Najveca Dragancetova pobjeda je imovina sa sedam nula i sve to od devedeset druge naovamo u ugrozenoj BiH

Sanader je mala maca za ovoga

Mi smo bezidejni propali narod.Narod koji luta,bez cilja i razuma.Intelektualci šute i priklanjaju se vlasti.Seljaci i radnici ne bune se i prihvaćaju da ih vlast stalno gazi.Profesori slušaju za malu povišiću plaće.Svi ko u nekom transu,vide pa ne vide,čuju pa ne čuju,ne znaju gdje bi,šta bi.Guske u magli,izgubili se.Na vlasti najgori među nama,kupljene diplome,nepotizam,borba za fotelju,borba samo za sebe.Opće dobro se izgubilo,kao danema ljudi koji šire društvenu svijest da svakom pojedincu mora biti dobro.Inače ako svima nije dobro radi se o lošem društvu.Demagogija na sve strane .Vladajući 30 godina sve obećavaju,rezultat 0.Čemu sad Narodni sabor kao da hrvati opstanu.Pa šta ste radili 30 godina.Zašto ne priznate da ste pogriješili,da ne znate kako ćete dalje.Ne vi ste do kraja spremni nas uništavati,rastjerati odavde.Zato paloga Dragana koji je u Banjaluci na dan RS slušao četničku gardu nagrađujete da bude predsjednik.Nitko od vas se nije usudio da se kandidira.jeste li na trenutak bar pomislili kako taj drug Dragan nije ispunio nijedan svoj strateški cil.Otkad je on načelu stalno propadamo.Zar ne vidite glasačka mašinerijo ,Vi koji ste raskrilili ruke da što prije date Draganu glas.Lica vam se ozarila gledajući čovjeka koji ništa za nas nije učinio.Jeste učinio,prodao nas za sebe i za interese njegove klike Borjane,ĆavareBevande.
Zato će i dalje vitalni hrvatski interes biti uhljebljivanje HDZ kadrova,kladionice.Briga vas za druga prava ovog osiromašenog i ojađenog naroda.

Hrvati s ovakvim intelektualcima maspokovcima emigrantima da prave ovakve greske

ej alo Che Guevara ti bi to huškao ljude da ih mlate i ginu, kad si dasa uzmi bidon 98-mice poli se i kresni ispred Kosače ,Čovićeve vile ili di god hoćeš, eto skreni pažnju tako je se nekad radilo, nemoj govoriti u ime svi mi smo ovo mi smo ono....misliš da bi nekoga bila briga aje da te vidimo revolucionaru bjeri tamo

ovo je skup zgubidana aj neka nabroje što su napravili za tridesed godina samo puštali vodu iz vodokotlića

599 žbirova kupio za sitniš...

Bravo N.B. kakva analiza.Kako te ne prepoznase ili su te prepoznale vanjske sluzbe.Mozda i unutarnje.
Pomirite se da mi sada vodimo igru.Vi samo plešete.Mozete i kozaracko i uzičko.A mozete i na šargiju.

Nek' su tebe naše udbaško kosovske službe prepoznale i vodite igru do istrebljenje.

Koju igru vi vodite kad u sarajwvu prdnu sve vas otpušu vi samo blebećete i ništa ne radite beskorisni beskičmenjaci na pres koferenciji dva novinara nitko vas ozbiljno ne doživljava a više se pita čistačica u sarajevu. nego sci vi zajedno

Sve BiH pare su u HDZ rukama ne bi da su kraljevi potomci

Na glasovanju ih je bilo manje od 300, gdje nestade ostatak do 600?

Pa sto ne formirate vlast .A.

Ja sam bijo na glasovanju pola ih je uteklo pametnom dosta

Dobro je samo ih je 600 ostalo

Ovi su ko škripari 45

ovo je ko drugo zasjedanje AVNOJa Drug Draga i partinzanska družina3692

Sto ih je pola otislo prije glasovanja

glasnović je neke dobro opisao vrijedi pogledati-Željko Glasnović svojim govorom pomeo Sabor

Ja sam bijo na glasovanju pola ih je uteklo pametnom dosta
Gost - 27. siječnja 2019. 15:34:49

Pa kada si bio na glasovanju, ostali utekli ko 92' a u imenu im 92' dakle ko i 92' utekli samo onda u doyćland sada kući ko šimića pukovnija.
a uostalo kako se vidi iz izvješća glasovanja samo je jedan glas bio suzdržan a ti bio na glasovanju...
Pametnom dosta!

ti "bijo" i pametnom dosta hahahah ti kao pametan hahahah

Sta znsci HNS obicnom Hrvstu koji nije uhljebljen , politicki angaziran i koji ne vjeruje u slatke lsži Čovica i druzine.
Djele fotelje i niko nikom.
Politicko kriminslna origarhija koja haosom u drzavi odrzava ststus quo i lovi u mutnom.
Inace da podsjetim taj HNS je nevladina udruga.
Dakle njihove odluke su neobavezujuce a ionsko se ne provode.
Alibiji za iseljsvsnje, nezaposlenost , korupciju i kriminal, manjsk nataliteta te kriminal i pljscka i pranje para kroz Aluminijski ili klinicki centar Mostsr.
Dragi delegati na celu sa Čovićem.
Evo gore nabrojanih tema te ako ste zsista voljni izvolite pristupiti problemima.

HNS je grobar Hrvata u BiH jedini spas vidim u omladini koja je otisla

Bravo za HNS i ČOVICA presjednice samo naprijed a ove zlurade duse sto mrze sve hrvatsko neka pate i nek se ljute jer ko gubi ima pravo na ljutnju,opstojnost hrvatskog naroda nece nam dati KOMSIC jer u nedjelju na hrvatskoj televiziji je javno priznao da nije prestavnik hrvatskog naroda,svi njegovi pomocnici i savjetnici su muslimani i popili bi nas u kapi vode i ko je god gledao stankovica vidio je transparent protiv presjednice KOLINDE na KOMSICEVU skupu pred izbore i takav covjek da je moj prestavnik ...ne hvala

Komšić je nikakav ali je veći Hrvat od Dragana Čovića a o poštenju te dvojice je razlika ko nebo i zemlja

HDZ i Dragan Čović kontrolira pravosuđe financije energetiku carinu uio graničnu policiju a Hrvati masovno iseljavaju pametnom dosta

Trebao bi predati Komsicu svoje zahtjeve.
Uostalom bio je dva puta clan preds.Zar nisi osjetio tada blagostanje.

DRAGAN MOJ

Stan Neretvo stani vodo
kud to moj Dragane ja sad stobom odo ?
Moj Dragane lijepa si još slika
al ti nisi više Evropi prilika .

Moj Dragane Mile Dodik nek nas slika
ta i jesmo njemu i Željkici sva prilika .
Nek s odmore i Večernjaka lole
tam svakako treba malo više škole .

I Mostarske kiše plakt će za nama
ako za prijatelje Korea nam bude sama .
Biće sreće za piliće naše
neka pukne ljubomorno srce vaša !!!

E moj pokojni Busicu laka ti zemlja bila i sveto nebesko kraljevstvo, obistinise se
svi tvoji strahovi....

Stvarno je pokojni Bruno Busic bio mozak i domoljub

Dragan Čović i 598 licemjera
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari