Održana izložba radionice "Kreativnost na djelu"

ljubuski.info

U Društvenom centru u Ljubuškom sinoć je održana izložba radova koje su izradili djeca polaznici radionice "Kreativnost na djelu".

Naime, tijekom ovog tjedna, svake večeri od ponedjeljka do petka, u Društvenom centru odvijale su se kreativne radionice za djecu.

Pod voditeljstvom Marijane Pavlović i Bjanke Medić, djeca su imala priliku naučiti tehnike Decoupaga i primjenjene tehnike grafičkog dizajna, a sinoć je sve ono što su izradili tijekom tjedna prezentirano na izložbi.

Društveni centar bio je doslovce premali da primi sve one koji su htjeli pogledati što su to djeca napravila, a ponajviše je bilo zainteresiranih roditelja.
Tema ove radionice je bila "od ideje do produkta", cilj je bio da oni od ničega stvore nešto, da ih naučimo kreativno razmišljati, da kreativnost vide svugdje oko sebe, da je pronađu u sebi i da je vježbaju svakog dana, mislim da je to najvažnija poruka ove radionice, kazala je Bjanka Medić koja je s polaznicima radila tehnike Decoupaga.

Djeca su pokazala da njihova mašta nema granica, stvarali su s puno žara, stvarali su jako lijepa djela, dodala je Marijana Pavlović koja je bila zadužena za primjenjene tehnike grafičkog dizajna.

U radionici je sudjelovalo 20 djece, uzrasta od 6 d 9 razreda razreda.

Pokrovitelj ovih aktivnosti Društvenog centra je UNDP BiH kroz zajednički projekt Vlada Švicarske i Švedske.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Bitno da je se Davor Medić uslikao i da je u krupnom planu.

....pa uradio i on dekupazh :-) uz tanjur rastike i suvog mesa

Održana izložba radionice "Kreativnost na djelu"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari