Prijava automobila za auto-kolonu Ljubuškog karnevala

ljubuski.info

Tradicionalno na Ljubuškom Karnevalu, pokladna nedilja počinje u ranim jutarnjim satima skupom mačkara u Prologu, a potom u automobilskoj koloni, raznovrsne kreacije automobila voze prema gradu kroz većinu ljubuških sela. Tradicionalna je i ruta kojom se ide, preko Teskere na Grab, zatim kroz Orahovlje i Veljake prema Vitini, i potom prema Ljubuškom.

Dosadašnjih godina, nisu se vršile nikakve prijave za sudjelovanje u auto-koloni. U duhu karnevala, bilo je dopušteno ludiranje i poneka egzibicija, ali u protekle tri godine su nažalost neki sudionici auto-kolone pretjerali u ludiranju, i stvorili probleme pojedinim građanima Ljubuškog i snagama reda. Prošle godine je asfalt na nekoliko mjesta trajno oštećen zbog prolijevanja benzina i paljenja guma, a pojedinim građanima je nabačen šljunak pred kućna vrata zbog šlajfanja.

"Karnevalsko društvo Prolog" ne podržava bilo kakav oblik nereda, niti veselje koje ugrožava drugoga, ili oštećuje javnu ili privatnu imovinu. Podržavamo svaki oblik veselja, zabave, ludiranja, fešte, zezancije, pa i egzibicionizma, koji ne ugrožava drugoga, i ne oštećuje ničiju imovinu.

Ove godine, za sudjelovanje u auto-koloni Ljubuškog Karnevala bit će potrebno prijaviti automobil. Svi koji žele sudjelovati u ovogodišnjoj auto-koloni, mogu se prijaviti putem facebook stranice, putem e-maila ljubuski.karneval [at] gmail.com, ili na kontakt broj kod tajnice društva: 063/701-017 Jagoda Jelavić

U prijavi je potrebno navesti:

  1. Karnevalski naziv automobila (Npr. Pobješnjeli Max, Bijeli labud, Crni gavran i sl.)
  2. Ime i prezime vozača
  3. JMBG ili OIB vozača
  4. Mjesto odakle vozač dolazi

Svi koji se prijave za sudjelovanje u auto-koloni, dobiti će od organizacije karnevala "Karnevalske registracije" i "Redni broj". Auto-kolona će na dan karnevala biti poredana prema rednim brojevima na automobilima. Ukoliko se na dan karnevala u prometu zatekne neispravan automobil ili maloljetan vozač bez karnevalske registracije i rednog broja, policija će imati ovlast da ga kazni, kao što bi kaznila za takav prekršaj na svaki drugi dan u godini.

Na večernjem balu pod maskama, u sklopu dodjele nagrada za najbolje maske, bit će dodijeljena i nagrada za najbolji automobil.

Karnevalsko društvo Prolog

Glas naroda

Kolona krkana

Ne preskači terapiju ili mjenjaj liječnika,dok je navrime

Sponzoriram ekipu sa domaćim pršutom,blatnom i žilavom ako ove godine posjeti šator na Bijaci.
Osobno ga režem!
Amen
Hvaljen Isus i Marija

Možda i bi posjetili"Šator"da nisu uvlač-i[ * neprimjereno * ]??
Nesta onda Kra-de-ze potpore?

Pa kaze,, snage reda,, znaci kod njih je sve ok. Ja mislio koliko sam do sada zakljucio da ima dosta toga preko reda!

Maskare su kod nas svaki dan

Hdz-ovci su u strahu! Represivni aparat na nogama! Što će biti ako Taxi i ekipa ne vrate ključeve grada!To do sada nikad nije bio slučaj u dugogodišnjoj praksi, antidemokracije !Prema pouzdanim informacijama,iz visokog izvora,taj scenario je -realan!Taxi i ekipa vole vlast ,kad si na vlasti svak te časti!

Taxi bi se je.o za 5 maraka.

U tome ga svesrdno podržava i Dodig!Prema nekim indicijama žele ispred općine ,sebi podići monumentalni spomenik, za života!Tvrde iz ravnateljstva policije!Iz ravnateljstva policije takođe tvrde kako ta karnevaIska tiranija ,ne može proći!Te da će u tu paradržavu ubaciti svoje najtajnije ,agente!

Kažu kako iza svega stoji UZB

ma ko voli nek izvoli, u vas uvik neka teorija zavjere, a ovo zahebancija

dobro je ovo, vidim da su se krkani uskokodakali po društvenim mrežama, trebali ste ovo i prije uvesti

Parada bolesnika, koju ne treba glumiti jer se pokazalo da je većina takva. Još jedno tri dana šaljite dicu da prose po kućama. Sve krema i poduzetnici, a jad da ne može veći. Sramota za ovo malo misto, Cijela parada nalikuje na Prosjake i sinove današnjice. Ustavom treba zabraniti ovakve događaje preuzete od poganskih naroda, a koji su prikladniji za Romsku populaciju nego li za hrvatsku- katoličku, kakvom sebe predstavlja stanovništvo ove sve veće rupe.

ajme koja mržnja u jednom komentaru, i prema gradu i prema ljudima i prema karnevaIu, tebi nije lako u životu

jaka ti država, jak ti ustav, eto zabrani papčino ako možeš, indijanac jedan rezervatski

Svaka čast. Da ste Bogda i prije uveli kazne za te nerede. Sve ostalo je dobro

Prijava automobila za auto-kolonu Ljubuškog karnevala
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari