Dodijeljeni mandati izaslanicima u Domu naroda iz ZHŽ

ljubuski.info

Središnje izborno povjerenstvo Bosne i Hercegovine utvrdilo je jučer rezultate neizravnih izbora i dodijelila mandate izaslanicima u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH iz Tuzlanske i Zapadnohercegovaćke županije.

Iz Zapadnohercegovaćke županije, mandati u Dom naroda Parlamenta Federacije BiH su dodjeljeni Mariji Iličić, Zdravku Bešliću i Tomislavu Mandiću iz reda Hrvata.

Iz Tuzlanske županije mandati u Dom naroda Parlamenta FBiH dodijeljeni su Fahrudinu Skopljaku, Senadu Aliću i Dževadu Hadžiću iz reda Bošnjaka, Borisu Krešiću iz reda Hrvata, Slađanu Iliću i Žarku Vujoviću iz reda Srba te Mireli Trepanić i Sandri Imširević iz reda ostalih.

Odluke o utvrđivanju rezultata neizravnih izbora i dodjeli mandata izaslanicima u Domu naroda Parlamenta FBiH iz ovih županija danas će biti dostupne javnosti, priopćeno je iz Ureda za informiranje SIP-a BiH.

Glas naroda

ne sjedaj u istu klupu sa tim prevarantom jer je lopovluk prelazan.

Vidi Bokića i ove intelektualne face. Isto kao da je kupio kod Ševe a ne na Višoj medicinskoj. Baš su nam ovi intelektualci osebujni. Naočale male, malo nakrivljene, faca uozbiljena kao da nešto čitaju, rokovnik ispred i nešto kao bjesomučno pišu, ...
Bože licemjerstva...
Može im biti i mogu nam se rugati.
Nek netko od nas pokaže sliku s gelerom..

dok je bio ministar županija mu plaćala školovanje, ta će jadan, siročić.

E moj narode..Samo ga gledajte samozadovoljna ...

Kolega sarajevskih i mostarskih udbaša

Tato nitko ne smije postaviti pitanje dr Lugonje i sličnih mesara i trgovaca...
Pokretači otpora...
lakrdijaši a mi svi jeftina roba..

Ova djevojčica ne zna gdje je Sarajevo

Gospodin Saskur Tomislav Mandic bome ima lijepo drustvo u Sarajevu g.Marija ima stofa,zgodnica pa ce Toma morat pazit kako se ponasa.

Marija samo naprid nemoj se obazirat na ove provokacije.

Dodijeljeni mandati izaslanicima u Domu naroda iz ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari