NK Bigeste postao NK Ljubuški

ljubuski.info

Redovna sjednica Skupštine NK Bigeste održana je u subotu u ljubuškoj Gradskoj vijećnici, a odlukom Skupštine, klub je promijenio ime iz dosadašnjeg NK Bigeste u NK Ljubuški.

Skupština kluba kojom je predsjedao Mirko Škegro potvrdila je promjenu imena u NK Ljubuški, što je najavljeno već ljetos prilikom obnove rada kluba.

Usvojene su i izmjene Statuta, uz promjenu imena, a promijenjen je i broj članova Upravnog vijeća te su izabrana još dva člana.

U nastavku sjednice, predsjednik Miljenko Dropulić podnio je izvještaj o financijskom poslovanju za prošlu godinu.

Dropulić je u svom izlaganju naglasio kako se klub financira iz proračuna Općine Ljubuški te od članarina i od sponzora koji ujedno i održavaju stadion i ostale potrebne prostore.

Uprava kluba također je u prošloj godini na jednoj od svojih sjednici donijela odluku da se članarina s dosadašnjih 40 smanji na 20 maraka.

Pored toga, olakšica roditeljima je i to što više ne plaćaju troškove prijevoza na natjecanja što je rezultiralo povećanjem broja članova.

Na sjednici je predstavljeno i idejno rješenje grba, zastave, dresa i drugih materijala koji će se koristiti u sredstvima komunikacije i rada Nogometnog kluba Ljubuški.

Skupštini su nazočili članovi uprave kluba, klupski djelatnici, igrači, općinski načelnik Nevenko Barbarić, ministar financija i dopredsjednik Vlade ZHŽ Toni Kraljević i drugi.

FENA

Glas naroda

Brzo cete prominit ime bice NK Parkovi

Bolje ime je NK Nevenko

NK Uvenuli biće šampion!

hahah nevenko i toni majko mila hahah

Hahaha koji dioti

Mi bivši igrači NK Sloga Ljubuški smo duboko razočarani stanjem u klubu pa tu nema nijednog našeg kolege

Nije hovno nego se cuko posro...

hahh
nema legendi kluba

Kako nema ima bivsi istaknuti clan 90-ke Blazenko Dodig,koji je patalelno osnivao bigeste ali doslo vrijeme da oni koji su bili protivnici sada su u trendu,sram vas bilo,u sto vira za sto.lira,koministicka posma

Koga bi vi stavili od stare ekipe. Pa svi su se izmijenili i opet nista. Nema vise kpju. Imali su vremena ima 30 god i nista nisu napravili. Netko treba picet iiznova. Ekipa se nasla i rade

Branko Međugorac i Mandina generacija su sto godina ispred vas

trenirao sam nogomet o 6te godine sve do 22ge...vecinu proveo na Babobcu, al od ovih momaka nikad ni jednog nisam vidio na terenu...osim zivkusica...od kuda ih dovedošte? trebate nas penzonere vratiti...bulica pekija hrvoju delice vucka vidovica stolu rasica ćipu jetona mišu bezera markica nižića svi se smucaju po ljubuškom

Jbt..u ljubuskom je igrao Mladen Bartolović

Šalinović, Ćorluka, Marinčić Oreščanin Terkeš Ravlić Ranko, Sose, Bartolović, Herceg i Ivek

Kad ce biti prenos NK Ljubuski i FC Barcelone osmina finala

NK Bigeste postao NK Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari