Obnovljena sportska dvorana OŠ Marka Marulića

ljubuski.info

Djeca koja pohađaju Osnovnu školu Marka Marulića u Ljubuškom sada imaju znatno bolje i sigurnije uvjete za sportske aktivnosti budući da je završen projekt obnove školske sportske dvorane.

Načelnik općine Ljubuški i Županija ZHŽ-a su zajedničkim sredstvima obnovili dvoranu. Stavljen je profesionalan lijepi pod, uredili smo zidove, stavili klimu i ugrijali dvoranu. Ja sam stvarno zahvalan županiji i načelniku. Ne samo da je dvorana uređena, nego se više radi i na razvoju sporta. Kao što svi vidimo, urađeni su i vanjski tereni. Odaziv roditelja s manjom djecom je fenomenalan, dvorišta su puna, rekao je Davorin Medić, ravnatelj Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom.

Nastavnica tjelesnog i zdravstvenog odgoja Tanja Jerković dodaje kako su obnovljenom dvoranom zadovoljna i djeca i nastavnici.

Grijanje nam je godinama bilo problem, dugi niz godina bilo nam je hladno u dvorani, napokon smo dočekali da nam dvorana bude sređena i topla, rekla je ona.

Radio Ljubuški

Glas naroda

Kome su je obnavljali kad i onako sve ce otic u tudinu

Obnovljena sportska dvorana OŠ Marka Marulića
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari