Vlada izmijenila Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu MUP-a ZHŽ

ljubuski.info

U četvrtak 10. siječnja 2019. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 4. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Stožera civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije u sastavu: Zdenko Ćosić, Drago Martinović, Toni Kraljević, Dario Sesar, Stjepan Bogut, Zdravko Boras, Miroslav Ramljak, Zoran Zadro, Mario Bošnjak, Jadranka Karačić i Zoran Polunić, kao i Rješenje o imenovanju Stožera civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije u sastavu: zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić, načelnik Stožera Drago Martinović, te članovi Stožera Toni Kraljević, Dario Sesar, Tomislav Pejić, Zdravko Boras, Miroslav Ramljak, Zoran Zadro, Mario Bošnjak, Jadranka Karačić i Mladen Bošnjak.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Moje je mišljenje da je taj križ na zidu mali i da ga treba povećati bar 3 puta,nek se vidi kakvi su ovo katolici i domoljubi. Suglasno tome povećati i grb. Točka.

Da se vidi kakvi smo licemjeri,prvaranti,pohlepnici,la žo vi

pa vidite da naš ministar bizon nosi križ nećete mu ga valjda povećat

Pa tko je više taj Bizon ima li pravo ime

Šta znači novi pravilnik o ustrojstvu mup-a nigdje nije pojašnjeno

bizon je pojeo u fragoli 35 oookm pečenja i ćevapa kažu njegove zloćaste kolege sa posla i napuva se na 6 atmosfera zar ga ne prepoznaš na slici
čovik nosi križ ko sveti petar njegovi iz plemena su veliki vjernici i darežljivci i misle samo na sebe

More li ijedan običan gradjanin ući u taj Stožer civilne zaštite ZZH. Daj vam placu 5000 KM, pa još u odbore, stožere,, mjesne zajednice, udruge.... dajte jesti malo običnom čovjeku... a neka sam otišao u Njemačku, ali zao mi ovih sto ne rade a nisu nigdi otišli... putovnicu u ruke sirotinji, kao sto sam i sam i u Njemačku, vidite da vam i mrve kupe isprid nosa...

ko ima daće mu se ko nema uzeće mu se to je čuveno makornikovo pravilo
ovo je zemlja samo za bogate a sirotinjo i bogu si teška

Gospodine urednice ovog teksta.Naslov Vam jejpotpuni potpuni promasaj.Pravilnik MUP a mijenja ministar Mup a.Vlada daje ili ne daje suglasnost.

Pa na kraju Vlada svojom suglasnosti mjenja pravilnik.Što je tu sporno pravniče?
Bitno je da taj pravilnik ne može u posjed dobiti nitko od običnih smrtnika, samo povlašteni u MUP-u, a onda se zapitajte zašto je tako.
Odgovor je jednostavan - potpuno je nezakonit, da ne kažem kriminalan.Nove izmjene će poslužiti za pokrivanje nezakonitih postupaka kojih je u MUP-u puno previše.

Vlada izmijenila Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu MUP-a ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari