Vlada izmijenila Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu MUP-a ZHŽ

ljubuski.info

U četvrtak 10. siječnja 2019. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana 4. sjednica Vlade Zapadnohercegovačke županije.

Na sjednici Vlada je donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o izmjenama Pravilnika o unutarnjem ustrojstvu Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Stožera civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije u sastavu: Zdenko Ćosić, Drago Martinović, Toni Kraljević, Dario Sesar, Stjepan Bogut, Zdravko Boras, Miroslav Ramljak, Zoran Zadro, Mario Bošnjak, Jadranka Karačić i Zoran Polunić, kao i Rješenje o imenovanju Stožera civilne zaštite Zapadnohercegovačke županije u sastavu: zapovjednik Stožera Zdenko Ćosić, načelnik Stožera Drago Martinović, te članovi Stožera Toni Kraljević, Dario Sesar, Tomislav Pejić, Zdravko Boras, Miroslav Ramljak, Zoran Zadro, Mario Bošnjak, Jadranka Karačić i Mladen Bošnjak.

Vlada ZHŽ

Glas naroda

Moje je mišljenje da je taj križ na zidu mali i da ga treba povećati bar 3 puta,nek se vidi kakvi su ovo katolici i domoljubi. Suglasno tome povećati i grb. Točka.

Da se vidi kakvi smo licemjeri,prvaranti,pohlepnici,la žo vi

pa vidite da naš ministar [ * neprimjereno * ] nosi križ nećete mu ga valjda povećat

Pa tko je više taj [ * neprimjereno * ] ima li pravo ime

Šta znači novi pravilnik o ustrojstvu mup-a nigdje nije pojašnjeno

[ * neprimjereno * ] je pojeo u fragoli 35 oookm pečenja i ćevapa kažu njegove zloćaste kolege sa posla i napuva se na 6 atmosfera zar ga ne prepoznaš na slici
čovik nosi križ ko sveti petar njegovi iz plemena su veliki vjernici i darežljivci i misle samo na sebe

More li ijedan običan gradjanin ući u taj Stožer civilne zaštite ZZH. Daj vam placu 5000 KM, pa još u odbore, stožere,, mjesne zajednice, udruge.... dajte jesti malo običnom čovjeku... a neka sam otišao u Njemačku, ali zao mi ovih sto ne rade a nisu nigdi otišli... putovnicu u ruke sirotinji, kao sto sam i sam i u Njemačku, vidite da vam i mrve kupe isprid nosa...

ko ima daće mu se ko nema uzeće mu se to je čuveno makornikovo pravilo
ovo je zemlja samo za bogate a sirotinjo i bogu si teška

Gospodine urednice ovog teksta.Naslov Vam jejpotpuni potpuni promasaj.Pravilnik MUP a mijenja ministar Mup a.Vlada daje ili ne daje suglasnost.

Pa na kraju Vlada svojom suglasnosti mjenja pravilnik.Što je tu sporno pravniče?
Bitno je da taj pravilnik ne može u posjed dobiti nitko od običnih smrtnika, samo povlašteni u MUP-u, a onda se zapitajte zašto je tako.
Odgovor je jednostavan - potpuno je nezakonit, da ne kažem kriminalan.Nove izmjene će poslužiti za pokrivanje nezakonitih postupaka kojih je u MUP-u puno previše.

Vlada izmijenila Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu MUP-a ZHŽ
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari