Izaslanstvo HDZ-a BiH nazočilo obilježavanju Dana Republike Srpske

ljubuski.info

Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora dr. Dragan Čović, posjetio je jučer Banja Luku te je sa stranačkim izaslanstvom nazočio svečanoj akademiji povodom Dana Republike Srpske.

Uz predsjednika Čovića, u izaslanstvu hrvatskog naroda na svečanoj akademiji nazočili su i Vjekoslav Bevanda, dopredsjednik HDZ-a BiH, zamjenik predsjedatelja Vijeća ministara i ministar financija i riznice, Davor Čordaš, dopredsjednik HDZ-a BiH, Josip Jerković, dopredsjednik Republike Srpske i Josip Grubeša, ministar pravde BiH.

Nakon svečane akademije koji se održao u Sportskoj dvorani "Borik", održan je svečani prijam u Administrativnom centru Vlade Srpske.

Glas naroda

Izdaja Izdaja Udba Udba Kriminal Kriminal

rtl televizija nije zapazila čovića u banjoj luci-bili su ćoravi i pristrani oćito zagrebu čović više ne treba doli-sad će brzo bit ponovo komšić u zagrebu ovaj put zvanićno

Dobro su rekli neki Izdajice Jad i Bjeda Hrvatskog naroda

Rugaju se i plj-ju po hrvatskim žrtvama logora ubijanja i protjerivanja iz tog genocidog entiteta.
Bravo legalni i legitimni predstavnici hrvatskog naroda .I jedno pitanje .
Zašto Komšic nije išao u Banja Luku.
Ko ovdje poštuje a ko ne poštuje hrvstske žrtve.

kad nam dolazi dodig da vežemo zastave i pevamo bože pravde onda će nam bit krivi muslimani što nam je tisna bosna i hercegovina
o čoviću jadu i čemeru luđi si nego teži

E moj maniti narode glasajte za Covica pokaza je pravo udbasko lice jad od covika

Zaboravili ste reći da je bio i veleposlanik RH u BiH Del Vekio, što znači da Hrvatska podržava Republiku Srpsku i genocid nad hrvatskim narodom!

Hdz vječno živi mi imamo vlast i moć može da nam bude narode gdje ste bili. 07.10. 2018.

Ovo mene ne čudi. Naš dragi Dragan, čovik i humanista, nadasve pošten i ćudoredan, i ne može reagirati drugojačije. A puk hrvatski neka mu pravo bude! Čujem u daljini magarad riču i sječam stare pisme: “Čvrčak, čvrči gange rere, na jajizim kokoš brunda, na srid gumna tovar sere! Sve je isto k’o i unda!”

Izaslanstvo HDZ-a BiH nazočilo obilježavanju Dana Republike Srpske
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari