Policija istražuje "Centar za obrazovanje odraslih"

ljubuski.info

Ministarstvo unutarnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) pokrenulo je istragu zbog medijskih napisa o nezakonitim izdavanjima diploma u privatnoj obrazovnoj instituciji "Centar za obrazovanje odraslih" u Sanskom Mostu.

Istražitelji Odsjeka za sprječavanje privrednog, računalnog kriminala i korupcije Sektora kriminalističke policije MUP-a USK pod nadzorom Kantonalnog tužiteljstva provode određene istražne radnje. Postoje osnovi sumnje da su odgovorna osoba ove institucije i osoba P.S. počinili kaznena djela krivotvorenja službenih isprava, te je zbog toga izvršen i pretres prostorija ove obrazovne institucije, kao i izuzimanje određene dokumentacije koja bi mogla poslužiti kao dokaz u eventualnom kaznenom postupku - izjavila je glasnogovornica MUP-a USK Snežana Galić.

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK Damir Omerdić potvrdio je kako je osnovano Povjerenstvo, koje će izvršiti detaljan nadzor nad radom ove institucije.
Škola je trenutno zatvorena zbog istrage. Mi ćemo se potruditi da Povjerenstvo za nadzor rada, koju je formiralo Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK što prije završi posao, kako bi resorno ministarstvo na odgovarajućinačin reagiralo. Trenutačno važeći zakon ima dosta manjkavosti, na čemu će se u sljedećem razdoblju dosta raditi. Razmišlja se i o određenom softveru, koji će omogućiti detaljnu evidenciju upisanih i datumske odrednice u privatnim obrazovnim institucijama - istakao je Omerdić.

Prijavljena druga osoba

Također, Tužiteljstvo Bosne i Hercegovine danas se oglasilo priopćenjem zbog neistinitih navoda u vezi postupanja Tužiteljstva BiH u događanjima vezanim za tzv. 'Slučaj Diplome' a koji je aktuelan u medijima u proteklih nekoliko dana.

Tužiteljstvo BiH nikada nije dostavljen izvještaj niti informacija o počinjenim kaznenim djelima, u vezi s osobom P. Senad rođen 1978. godine u Fojnici, a koji se pojavljuje na snimku koji je objavljen zbog čega u odnosu na navedenu osobu, Tužiteljstvo BiH nije moglo ni postupati - priopćeno je iz tog tužilaštva.

Tužiteljstvu BiH, Državna agencija za istrage i zaštitu BiH, dostavila je Informaciju broj 16-04/2-04-1-6395/18 u kojoj se navodi potpuno druga osoba rođena 1982. godine u Bihaću.
Dakle, osoba koja se pojavljuje na snimku nije bila prijavljena Tužiteljstvu BiH - navodi se u priopćenju iz državnog tužilaštva.

Dnevni list

Glas naroda

Sve radite Ševe ne dirajte

Logos CEPS Eduka Centar za obrazovanje su opismenili tisuće ljudi

E šta Ševo uradi od naroda uzeo mu pare a dao mu hod dog diplome. Toliko je sve po zakonu i sve je čisto da su i policiju uspjeli probudit iz zimskog sna.

Što bi volili da naše istražuju?! Nisu prijatelji, ne budite jadni, Sanski Most istražuju, ne možete od jada svog živit.

Tako je gospodine istražuje se Sanski most a ne Ševe oni sve rade po zakonu

u sanskom mostu ima države biće kažnjeni a unas je lopovluk i diktatura kradezea sve će se urušit odjednom

Ima li ko Ševin broj da na brzinu zavrsim za ginekologa kolko je para zuri mi se da jednu pregledam

Za početak tribaš prigledat mamu Milu

Policijaci istražuju školu u kojoj su redom kupovali diplome. Buahahahahaha

Oni su gotovi a jadni ne znaju platice za sve Coviceve mucke

Jeli debeli ministar Zdravko Boras kod ŠEVE diplomirao. Ako je u banani je treba mu dati otkaz on ni srednju školu nije svladao znanjem. E Ševo veliko ti hvala kad si tako obrazovao našeg ministra policije.

ministar boras je u fragoli diplomira berbu grožda to jest završio agronomiju a praksu je odrađiva u otoku na plantaži di su čuvani muslimani koji su sad u norveškoj

ne mjenjat borasa ministra adeze će imenovat goreg od borasa
ovaj je ugojen ne može više krast sad je baš za ministra

Pola policije se školovalo ili se trenutno školuje u Ševe....

trešće se brda rodit će se miš

Bi li stavio malo para

Pa ovi adezeovci ni diplome nemogu napisat da valja. Pa duže traje predizborna kampanja za izbore negoli doktorat kod ŠEVE. E jeste zasrali u gaće.

Informacija za sve nepismene i ljubomorne, Ovaj predmet nema sa sevom veze. Njegova skola ne nudi medicinsku struku. A vi se i dalje nasladujte.

Eduka Ljubuški je centar za dilanje diploma medicinskog smjera

Ovi što brane Ševu sigurno imaju njegovu diplomu. Ajde kradeze provjera diploma i onda će izaći na vidjelo. Vidite kako je Tihomir Kvesić išao u Kiseljak učiti bilo mu ekonomičnije nego u Mostar. Uhljebi na sve strane.

u ercegovini se dobije diploma a nisi upisa faks i nemaš indeks
tokari su doktori i tokari su rektori
to je zemlja lumena čudo da se tesla nije rodio tamo
tamo ne znaju kako izgleda prava diploma sveučilišta samo eduka poduka kiseljak kradeze partije

kanton sarajevo priprema reviziju diploma -klixs.ba
počelo je polako lažnjaci spremite se na bauštelu

Prvi otkaz u općini Tihomir Kvesić lažnjak iz Kiseljaka

Tresla se brda rodio se mis ..... ej misevi okanite se Ševe ja sam zavrsio skolu u LOGOS-u i sve 5 i regularno

centar za uhljebljivanje odraslih

policija progoni zaboravljene branitelje koje su ovi sa lažnim dipolomam polkrali a naravno neće progonit sami sebe za krivična djela jer krivotvorstvo je krivično djelo
to je krivosuđe adeze ko naime pravosuđa a sve redom kradu državu ljudi sa kupljenim diploman a prave diplomande su oćerali politički i moralno u njemačku
no nećete dugo [ * neprimjereno * ] obruč se steže oko vas a gazde odlaze u zaborav

Kakvu korist od branitelja imamo svi bi mi volili jednog Ševu za prijatelja nego stotinu hebeni branitelja od kojih nemamo nikakve koristi.

Čekamo da nam se dežurni hrvatski intelektualci Nino Raspudić i Ivo Lučić vrate da nam ovo malo objasne. Posebno će Lučićevo objašnjenje proslave dana RS i dodjela odličja kupreškom krvniku Lisici biti zanimljivo.

Točno!?
Baš od Branitelja nemamo nikakvu " korist"?
Zato mladi i normalni odlaze!
Zbogom mozgu?

Ma naravno da od branitelja nemamo nikakvu korist niti smo imali a Ševo to more valjat tope.

Seka.Mozda mozes ti objasniti zasto niko ne odgovara za zločin u Buhinim kućama.
To mozes odmah jer nisi na putu iz B.Luke.

Sve znamo da Ševo i Barbarić rade kriminal ali ih štiti Zdravko Boras.

Policija istražuje "Centar za obrazovanje odraslih"
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari