Vatrogasci jučer 10 puta gasili požar, četiri puta u Ljubuškom

ljubuski.info

Ponedjeljak je bio buran dan za vatrogasce u Županiji Zapadnohercegovačkoj, a zabilježeno je ukupno 10 požara.

Najviše požara je zabilježeno u Širokom Brijegu, gdje su vatrogasci intervenirali pet puta. Četiri puta intervenirali su u Ljubuškom, a zabilježena je i jedna intervencija u Grudama.

Ljubuški vatrogasci u ponedjeljak su imali četiri intervencije u popodnevnim i večernjim satima.

Pet ljubuških vatrogasaca s dvama su vozilima od 17:25 do 19:15 sati gasili požar na brdu Zelengora u mjestu Vitina. Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožarena je površina od oko 5.000 m².

Od 17:30 do 18:15 sati tri ljubuška vatrogasca s jednim su vozilom gasila požar u mjestu Humac. Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožarena je površina od oko 2.000 m².

Odmah zatim, od 18:15 do 19:20 sati tri ljubuška vatrogasca s jednim su vozilom gasila požar u mjestu Lisice. Gorjela je trava i nisko raslinje, a opožarena je površina od oko 1.000 m².

Posljednji požar u Ljubuškom gorio je od 20:15 do 20:40 sati. Na gašenju požara u mjestu Cerno intervenirala su tri vatrogasca s jednim vozilom. Gorio je dimnjak na obiteljskoj kući. Brzom
intervencijom vatrogasaca požar je ugašen, a nastala je manja materijalna šteta.

Prvi požar u Širokom Brijegu zabilježen je u ponedjeljak u vremenu od 12 do 13:30 sati. Požar je gorio u Uzarićima, a intervenirala su tri širokobriješka vatrogasca s jednim vozilom. Gorjela je šuma i trava, a opožarena je površina oko 20.000 m².

Druga intervencija bila je u vremenu od 12:30 do 13:30 sati u naselju Mokro, gdje su požar gasila također tri vatrogasca s jednim vozilom. Gorjela je šuma i trava, a opožarena je površina oko 50.000 m².

Nakon kratkog predaha, širokobriješki vatrogasci u popodnevnim su satima imali još tri intervencije. Prvo su od 16 do 16:30 sati dva vatrogasca s jednim vozilom gasila požar na otpadu na Obilaznici (Ulica pobijenih franjevaca) u Širokom Brijegu.

Ubrzo potom, od 16:35 do 17:30 sati tri vatrogasca s jednim su vozilom gasila požar u mjestu Uzarići. Gorjela je šuma i trava, a opožarena je površina oko 2.000 m².

Posljednju zabilježenu intervenciju u Širokom Brijegu vatrogasci su imali od 18 do 18:45 sati. Tri širokobriješka vatrogasca s jednim su vozilom gasila požar u mjestu Trn. Gorjela je trava, a opožarena je površina oko 2.000 m².

Grudski vatrogasci u ponedjeljak su imali jednu intervenciju. Dva vatrogasca s jednim su vozilom od 16:00 do 17:00 sati gasila požar u mjestu Ledinac.
Gorjela je trava, a opožarena je površina oko 2.000 m².

UCZ ZHŽ

Glas naroda

nezadovoljan narod pravi paljevine namjerno i seli se u njemačku

Ne pravi paljevinu nego pali za Njemačku....

narod bezobrazan i dobro debeo, pa prije rata nije bilo debelih ljudi po dikoji partijaš i to je sve

Danas su vatrogasci zapalili vatru iza Šošine cvjećare pa je onda gasili, ali prvo su zadimili cijeli Umac. Besposlen pop i kozliće krsti

Vatrogasci jučer 10 puta gasili požar, četiri puta u Ljubuškom
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Postaje li Gabela obiteljska Troja? Homerolog, Krešo Vujević
ljubuski.info
Zatvoren krug propadanja Hrvata u BiH Višnja Starešina | Slobodna Dalmacija
ljubuski.info
Jedinu zastavu na prosvjed donijeli Zaboravljeni branitelji Ratni poručnik, Zaboravljeni branitelj br. 690

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari