U Graničnoj policiji se nezakonito prisluškivalo?

ljubuski.info

Dva službenika Granične policije (GP) BiH suspendirana su zbog sumnje u neovlašteno prisluškivanje.

Službenici Granične policije BiH inicijala S.P. i Z.Š., suspendirani su zbog postojanja sumnje da su počinili teže povrede službene dužnosti u svezi s nepostupanjem po procedurama zakonitog presretanja telekomunikacija, a sukladno odredbama Zakona o policijskim službenicima BiH, potvrdila je glasnogovornica Granične policije BiH Sanela Dujković.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o Semiru Pašanbegoviću, bivšem načelniku Središnjeg istražnog ureda pri GP BiH i aktualnom načelniku Terenskog ureda GP u Zračnoj luci Sarajevo, i o Zdenku Šanje, službeniku Središnjeg istražnog ureda u GP-a BiH.

Godinama se u javnosti čuju prigovori na lošu instutucionalnu rješenost pitanja prisluškivanja, osnovano se sumnja kako brojne institucije, pa i za privatne interese, vrše neovlašteno prisluškivanje političkih protivnika ali i građana. Ovim su se ti strahovi potvrdili, za vidjeti je hoće li dovesti do nekog reda u ovoj oblasti.

Glas naroda

ma šta suspenzija,odma u zatvor

UDBA još uvik živi,dok joj se glava ne stuče ko zmiju dotlen postoji strah.Partija je svemoguća

Ne mogu da vjerujem da kod nas policijske agencije rade protiv zakona...ovo se sigurno greska onako visoko obrazovani kadar da napravi takav propust,ma ne vjerujem ovo nije istina.

Kad ce slucaj bravar, il je I dalje suradnja u pitanju

U Graničnoj policiji se nezakonito prisluškivalo?
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentari ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari