U ponedjeljak svečanost proglašenja "Najčitatelj 2018." Knjižnice Ljubuški

ljubuski.info

Svečanost proglašenja "Najčitatelja 2018." Knjižnice Ljubuški će biti upriličena u ponedjeljak 14. siječnja 2019. godine, s početkom u 18.30 sati.

Proglasiti će se najčitatelji u kategoriji učenici osnovnih škola s područja općine Ljubuški, te kategoriji odraslih čitatelja,

Najčitatelji u spomenutim kategorijama dobit će vrijedne nagrade.

Cilj projekta je promicanje čitanja, nadasve kod učenika osnovnih škola, te razvijanje ljubavi prema knjizi kao izvoru znanja. Ujedno, jedan od ciljeva ovog projekta razvijanje je navike korištenja knjižnice i njezinih blagodati tijekom cijelog života, potičući pri tome kod učenika, a ujedno i odraslih, naviku i uživanje u čitanju.

Prema statistici posudbe, knjižničarke će utvrditi identitet članova koji su tijekom 2018. godine posudili najveći broj knjiga. To su ujedno članovi koje su knjižničarke zapazile kao marljive i vrijedne, koji puno čitaju, razgovaraju o knjigama, traže savjet pri izboru naslova, rado dolaze u knjižnicu i na vrijeme vraćaju posuđene knjige.

Knjižnica Ljubuški

Glas naroda

Da li su te podignute knjige i pročitane,pitanje je sada.

U ponedjeljak svečanost proglašenja "Najčitatelj 2018." Knjižnice Ljubuški
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari