Kod Vrgorca zaustavljen kombi s 39 migranata, uhićen vozač

ljubuski.info

Vrgoračka policija je u utorak ujutro u mjestu Grljušići nedaleko Vrgorca, zatekla u kombiju stranih registracija 39 migranata, potvrdila je Antonela Lolić iz splitske policije, dodavši da je vozač uhićen, te priveden na kriminalističko istraživanje.

Policajci hrvatske Postaje granične policije posumnjali su na nezakoniti prijevoz osoba koje su nezakonito ušle u Hrvatsku, te su u 6,15 sati zaustavili kombi​ u kojem su pronašli 39 stranih državljana, kazala je Lolić.

Svi su dovedeni u službene policijske prostorije radi utvrđivanja okolnosti događaja i činjenica, te će se prema njima poduzeti određene mjere, a vozač kombija je uhićen.
Sada prvo trebamo utvrditi njihovo državljanstvo, od kuda su došli, imaju li isprave nakon čega će se sukladno Zakonu o strancima prema utvrđenim činjenicama poduzeti mjere. U policijske prostorije je doveden i vozač kombija radi provođenja kriminalističkog istraživanja, rekla je Lolić.

Posumnjali smo da bi moglo biti riječ o ilegalnom prijevozu za novac i protuzakonitom ulaženju u Hrvatsku , dodala je.

Za kazneno djelo protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, drugoj članici EU ili potpisnici schengenskog sporazuma zapriječena je kazna od jedne do osam godina zatvora.

Splitsko-dalmatinska policija je tijekom godine u više navrata na području svoje Policijske uprave (PU) uhvatili nezakonite migrante. Tijekom studenog ​su ​na području Sinja u Radošiću zatekl​i ​migrante iz Iraka. ​Državnu su granicu prešli izvan graničnog prijelaza, a kada su otkriveni i nakon što je nad njima završio postupak izdano​ im je​ rješenje o povratku​. Uhićen je i Talijan koji je krijumčario 11 migranata, a migranti su zatečeni i na odmorištu Mosor na autocesti A1 i to u automobilu dubrovačkih registarskih oznaka​. U listopadu i u studenom ove godine na području cetinskog kraja policija je otkrila 19 migranata, doznaje se u splitsko-dalmatinskoj PU.

HINA

Glas naroda

nema tu druge do li samoorganiziranje i prebiti rebra a vozila zapaliti.

Toji svi su bili u Gredi (Cepina igra ) svi su smjesteni u kuci Cicinoj .

Samo u BiH mogu ući kako god žele, očito ih se smije i švercat u BiH.
Kako ulaze u BiH hoće itko objavit neku sličnu vijest za BiH?
Ili gospoda samo zna radare postavljat i klošare pritvarat

pitajte kriminalca zorana galića on zna kako i kuda ulaze
jel tak olena?
:)

jedini unosan poso za sirotinju je šverc imigranata ili njemačka

Koliko ih je još prošlo preko brda nije taj 1 put išao napamet imao je saveznike

Prijatelju cepo da grijeh je, izdavat ljude, a bit prvi do oltara, a sta ces sve se sazna, one poruke i pozivi dogovora za pritravanje, se cuvaju, sluzbe rade svoj posa, papi ti papi, sretni blagdani

Lovio covjek ribu lovio lovio cjeli da pa ulovio migranta jadnog pa ulovio svercerski san, pusti me kaze migrant jadni ispunicu ti jednu zelju dacu ti dvaes eura pa se provedi u veselju, zar samo jednu ribar pita dosad je uvjek bilo tri kakva su ovo dosla vremena mozda iranac i nisi ti.....

Koji Tolj?

Idi lezi jedi ribu, hahaaaaa

ahahaha sta je task smesno

Vojnići slobodno !!!! ČIji je to bo povik ?

Sve se zna, pravdaj se ti Koliko hoces, ljudi sve znaju di si ih skrivao, Pozdravi don marija Kad ga vidis

Sipa je na gredi

Pitajte Drazana Vujevica -specijalca kuda idu emigranti kojom rutom i koliko para uzima

Kod Vrgorca zaustavljen kombi s 39 migranata, uhićen vozač
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari